Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Felraktam a modot és hülyét is kaptam mert lószart sem látok a rohadt sötétben.Aludtam 5 órát és felkeltem aztán megint 5 öt és felébredtem de rögtön éhenhaltam.Mondjuk avval voltam elfoglalva hogy végre nappalt csináljak és nem néztem hogy éhezem :).Nem lehet valahol állítani hogy legyen lóvém?Legalább az legyen ha nem bírok 2 tonnát cipelni :P

Amúgy a tigrisfejü cica bekerült a modba?

valahol csak át kell írni egy számot, aztán sidorovichnál annyival kezdesz amennyivel akarsz... vagy talán a boltos mod vagy hogy hívják, amelyikben midnent midnenhol venni lehet... de azt nemtom h hol lehet átírni :?

Az megvan az engraphos mod amiben lehet mindent venni.bemásoltam a misc be de így a játékban meg nembírom megszólítani a tradert mármint nem veszi be az use gombot.
Jó tudom hogy nemlehet keverni más moddal de megpróbáltam mert
így nemakarok elindúlni.A sötétet is kiszedném mert csak elmeödémát okoz.

ha félsz a sötétben akkor aludj kétszer 5 órát egymás után és kivilágosodik, mivel ha megnézed akkor a játék 20:30-kor indul, és semmiféleképp nem szabad más modokkal keverni, megmondták a készítõk

Próbálta már valaki az 1.1et? Szerintem nagyon király lett!!!

Sziasztok!
Csatlalkozom az előttem szólóhoz, sokat javult a járművek irányíthatósága! :lol:

Valami olyan letöltési lehetősége az 1.1 verziónak nincs, ahonnan 109 megánál több is lejön belőle? Többedszer próbálom és 109 megánál minidg megszakad....

Kanyhalos...

a párbeszédeknél(Sidorovic) kidob..akár megpacheltem, akár a freeplay modot tettem fel..nem merek szóbaállni senkivel...:-)) találkoztál már ilyen hibával?

van-e különbség ez: S.T.A.L.K.E.R._-_Oblivionam.7z és ez: S.T.A.L.K.E.R. - Oblivion Lost 1.1 (by OLP Team).7z között?

oké, köszönöm. az utóbbival már elkezdtem a játékot, és megállt bennem az ütő a másik láttán. azt hittem, valami javított kiadás.

Már csinálják a következõ verziót, állítólag az már menni fog az 1.0005 patchel, meg lesz benne pár újdonság, nem tudom pontosan hogy mi.

UHSF Files-on van fenn skinnpakom, néztétek a modhoz? Szvsz egész jól össze van szedve.

Vissza
Top Alul