Oblivion Lost mod gyűjtőtopic

Végre sikerült leszednem, kicsit lassan jött, de megvártam! :D
IE+toolbar és gond nélkül lejött. Így tuti lejön, Operával nem működik, a Rókával nem próbáltam.
Sajnos most rohannom kell melóba, este tudom csak kipróbálni. :cry:

Örömség már szedem lefele. Remélem a magyarítás felmegy erre meg a fegyver mod.

na meg még amit ígértek za lessz ám a jó

(de nem lehetne rapidra feltenni :cry: ))

lehet hogy lessz benne pár kimaradt fegyver is :wink: :wink:

Se magyarítás, se fegyvermod nem megy rá, meg semmi más.
Eleve tartalmaz fegyvermodot, az összes fegyver file át van írva, meg nagyon sok szöveg is át van írva, úgyhogy meg se próbáljátok más modokkal összevonni. Inkább kérdezzétek meg a fejlesztõket, hogy nem csinálnának-e magyarítást, vagy írjatok raptor2-nek.

Sikerült kipróbálnom!
Mindenképp meg kell, hogy osszam veletek az első tapasztalataimat! :D Elindítom, új menü tuti, új játék indít, HELL fokozat, ahogy a README-ben ajánlják, tapasztalt játékos nem is választana mást...na akkor indulás. Töltés...na gondoltam kimegyek a konyhába, amíg intro lemegy és Sid elmondja a napi litániát...épp innivalót öntök, amikor lövöldözés zaját hallom a szobából, bemegyek és mit látok: GAME OVER, emberem arccal a föld felé fekve napozik...AZTAQRVA ez aztán a HELL fokozat!! De lehet, hogy a HELL fokozat a pokolban játszódik és azért a halálommal kezdődik??!!! :D

Komolyra fordítva a szót: nagyon hangulatosra sikeredett, pedig még csak most kezdtem el. Nagyon szép munkát végeztetek fiúk! Mindenképpen folytatnotok kell újabb fícsörökkel! A legjobb lenne ha még inkább a realitás felé mozdulna el. De így is nagyon tuti! Az eddigi legjobb MOD!!! :wink:

Na mostmár engem is egyre jobban érdekel a dolog! Ha egyszer végre végigtolom a játékot, akkor majd utána földobom rá ezt a modot is és bekeményítek! :D Úgyhogy tárt karokkal várom majd az 1.0005-ös verzióra készített változatot!

Már tölthetõ az 1.0005-el kompatiblis patch a www.gsc-game.com fórumáról, és állítólag olyan, hogy ha eddig 1.0004-el játszottál, félbehagytad, feltetted az 1.0005 patchet, és feltetted az OL patchet, akkor nem kell új játékot kezdeni, simán folytathatod onnan, ahol abbahagytad. Persze úgy értik, hogy ha már eddig is az OL moddal játszottál 1.0004-el, más modokkal nem kompatibilis és a vanillával sem.
Nagyszerûen hangzik, én most töltöttem le, csak most nincs idõm játszani, mert most indulok el itthonról, de elindítottam és mûködik.

Na én meg most jöttem gsc-rõl. Még jó hogy nem szedtem le az OL 1.0005 patchet, mert útközben kiderült, nem mûködik úgy, ahogy azt megálmodták a készítõk. Vissza is lett vonva, le is törölték még a rapidshare-rõl is. Viszont megjelent a jól mûködõ patch, de csak az 1.0004-el mûködik a mod továbbra is, és egyelõre nem tudják mikor lesz 1.0005-re, bár ha jól értettem a szavaikat, akkor nem is érdekel kb senkit az 1.0005 igazából, csak szerették volna megcsinálni, de egyelõre nem sikerült. Pedig a legeslegnagyobb modderek is be vannak vonva a témába, és eddig úgy néz ki, hogy nem sikerül.
Szóval aki OL-ozni akar, annak meg kell elégedni az 1.0004-el, ami amúgy meg semmivel nem rosszabb az 1.0005-tõl.
Véleményem szerint a GSC büntetésbõl adja ki a patcheket állandóan, de most már a közösség nem fogadja be. Ennyi!

Ezaz, én is jól megszívtam...
Mondom ha már van 1.0005-höz, akkor leszedem a patchet is meg a mod patchet. Indítanám, erre szikronizálásnál (2 perc után) kidob az asztalra... Jessz!

Game patch-et le lehet valahogy szedni uninstall-reinstall nélkül? (Mert ahhoz nem sok kedvem van :? )

Én is próbáltam de nem sikerült, szerintem nem.

CainKellye":29zc64kf mondta:
Ezaz, én is jól megszívtam...
Mondom ha már van 1.0005-höz, akkor leszedem a patchet is meg a mod patchet. Indítanám, erre szikronizálásnál (2 perc után) kidob az asztalra... Jessz!

Game patch-et le lehet valahogy szedni uninstall-reinstall nélkül? (Mert ahhoz nem sok kedvem van :? )

Javítást csak úgylehet leszedni ha az eghéész játékot újrarakod és megint javítod.Én csak ígytudtam leszedni.

én ugy szívtam meg ezzel, hogy átírták a patch számát egyik honlapon.... 1.0003-as helyett igazábol 1.0004-es volt mint utóbb kiderült...

leszedtem.és eccerüen nem tudok mit kezdeni ezzel h a fájl z7 kódolásu.valakinek valamilyen ötlete van?
előre is köszi

meglehet dezo.én mongyuk most találkoztam vele elöször pedig idestova 3 éve van gépem.

na és akkor térjünk rá a modra.
valoban hozza a hangulattot.a macsekok is jobban teccenek itt mint a többi freeplay modban.fegyverek hangjai nekem tul erösek.realizmusban viszont fasza a cucc.hell fokozat odatesz.
ami nem teccett még az az h néha minden ok nélkül homályosodik a kép mint amikor be vok rugva.gondoltam arra,h hátha azért mer fáradt vok.aludtam egyet.nem segitett semmit.
ill a jármüveket se tudom elinditani.readme-ben semmi nincs arrol h melyik bill jo erre a funkciora.

anyway mindent összevetve így röpke 3 ora game után azt kell h mondjam jo munkát végeztek kanyhalosék.nagy fel nekik:)

Vissza
Top Alul