Nyereményjáték!!

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

pYura

New Member
Csatlakozás
2006.06.24.
Üzenetek
3,858
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
THQ versenyt szervez és 3 szerencsés nyertes kimehet jan. 24-én Harrowba 24 órán át tesztelni a játékot. Aki legtovább jut a történetben külön jutalmat kap. A THQ oldalán való regisztráció szükséges! (Valamint a játékban való részvételhez a 18 életév betöltése)

http://www.thq-games.com/uk/news/show/1533

Szerintem jobb lesz ha közösen beszéljük meg a kérdéseket...
1)
Mikor kezdődik a STALKER? ( In what year does the game S.T.A.L.K.E.R. commence?)

1986 (a katasztrófa)
2006 (2. robbanás THQ szerint)
2008 (2. robban mi oldalunk szerint)
2012

Mellesleg az oldalunkon az első behatolás 2010-re van téve, amit nem értek...

OIvashattunk pár történetet a Zóna kalandorairól... Ott az áll, hogy Year 5, tahát a robbanás után 5 évvel, ami 2011... elvileg ez mind a játék megkezdése előtt történik, így logikos, hogy 2012-ben kezdünk. Szerintem ez a megoldás, de a kérdés elég hülyén van feltéve
:?

ps.: "In 2012 the earth takes revenge for the horror of Chernobyl".

Tibi":1nhxd6ig mondta:
Nem akarok kötözködni, de nem hiszem, hogy bárkinek is lenne ideje kimenni Magyarországról Harrowba nem1

Azt te nem tudhatod fogatlan Játszani pedig jó, szóval mindenki jöjjön kérdést fejteni taps1

Bejelöltem a 2012-t, most az írja ki, hogy beléptem a versenybe. Szerintem elfogadta, nemtom lesz-e még kérdés.

Annyi, de hogy a kérdés pontosan erre irányul-e ... mert ugye 2006-al kezdődik el a történet, ami 1986-ra nyúlik vissza.

Az oldalon lévő évszámhibákat ki lehetne javítani, a vizsgákhoz meg részvétem :( nekem is van még egy...

200 kulcs azért elég sok... annyira nincs sok regisztrált az OL-en.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul