nVidia vs. ATI

Melyik a jobb választás?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
egyik sem , mert húzós az ára , és nem nagyon lehet őket levenni csak úgy a polcról , én még mindig megvárnám az nvidia-t akármilyen amd fanatikus is lennék , mert akkor az árak jóval lejebb fognak tanyázni .

nvidia-nál még mindig október 5. driver van .

ATi sokkal előrébb van a technológiában... és olcsóbb és nem követel ATI chip-el rendelkező alaplapot mint a nvidia, nvidia chippel rendelkezőt (hogy menjen rajta SLI..stb) mert ugye alaplapnál az a jó szerintem ha ugyanaz gyártja CPU-t ami az alaplap chipset.....
hispan: wolfenstein maxon fut nálam ATI-n 8) (60 fps-el)

hispan":3gagkxm9 mondta:
191.07-es... bezony... wolfenstein továbbra is fagyogad, de így az izgalmas :D lassan kiviszem

nálam megoldott egy nagy problémát a fallout 3 mostmár eggyáltalán nem produkál kékhalált , viszont némely helyen belassul érezhetőbben .

Gabber ezeket ki mondta neked ,már bocs de ez nagy marhaság amit leírtál mi a xar akar lenni az az alaplap mag ? netán a chipset ? . Mi a faxért kéne ahoz nvidia chipset , hogy működjön a kártya ? , meg a sli az is működik akármilyen lapal aminek a dobozán rajta van hogy sli , havernak intel akármilyen chipsteje van és ott is működik a sli szépen . Biztos nem fut nálad a wolf maxon , biztos nincs 250.000 ft-s full hd monitorod szóval ezt szívtad . Előrébb jár mer mit tud ? dx 11 meg tán ' 40nm . Előréb jár tényleg kijön valami új játék jauj ez megint nem működik várhatjuk a hotfixet . Nem hiszitek el , de a kis piros akkorát fog bukni , hogy azt vicces lessz nézni (és az is vicces , hogy az nvidia még mindig jobban zárt mint az elbaxott amd , akármleiky félévben ) , most mindeki megvettek az új dx 11 kis kávéfőzőt , aztán jön az nvidia és úgy lefogja söpörni a pályárol piroskáékat , hogy fájni fog , és a helyzet olyan lessz mint a hd 2900xt vs 8800 gt (mrt hogy ha jól emlékszem dx 10-nél is az ati volt kint hamarabb , az elérhető kategóriában , az más hogy akkor már volt 8800 gtx is ) . :o

Jim,lehet hogy megismétlődik a blama,de MOST,jelen pillanatban az ATI a nyerő,mind árban,mint gyorsaságban.
A fejlődés felgyorsult,ami ma csúcs,holnap középkategória.
Mellesleg, ne menjen tönkre az ATI,mert ha csak egy komolyabb vga gyártó marad,olyan árat kér a termékeiért,amilyet akar,ezt beláthatod.

egyébként , nem belőlünk élnek meg a gyártók , lehet a piroska a nyerő itthonra biztos , de nem tudom miért szokott rokon a cégénél mindig nvidia-t rendelni a gépekbe :D , mellesleg én egyre jobban rühllem az atit meg az elbaxott amd-t is , de ez van izlések és pofonok

csupán azért mert az amd egy kalap xar , csak ezt sokan nem tudják , drága , melegszik , xar a gyári hűtő , elavult technológia , érdekes , hogy az én c2d e4600-om 2,4ghz -en pörög és veri haver 2,8-as dual amd-s szarságát , mellesleg azóta lecserélte , amd athlon 64 x2 akármi volt , kis piroskám is volt csak szívtam vele , és a driverek miatt most is sokan szívnak . Ez van a véleményem semmi nem fogja megváltoztatni , tudom nincs igazam ,ha azt szeretitek vegyétek .

jim !jó úgy maxon hogy a felbontás 1280x1024 és a többi cucc max minek állítanám nagyobbra amilyen a monitoromnak van
ja és törődj bele hogy most az ati a jobb , szerintem a jövőről nem kéne ilyen durván álmodoznod....

jim,akkor téged tényleg elvesztett az ATI,mint potenciális vásárlót! :D
Szép kihívás lennél egy ATI-képviselőnek! :D

és most jim gondolkodásával visszamegyek az időbe akkor amikor az első DX10.1-es ATI kari nos várjuk meg hogy kész legyen az nvida DX10.1 és kész is lett de nem lett olyan jó mint a HD4890 és még ha jobb is lett volna már itt a DX11-es radeon az meg tuti hogy lepipálná

nem lett olyan jó mert oem piacra szánták ,és dx 10,1 meg dx11 van 2-3 játék és ennyi , viszont az alsó kategóriában nvidiat érdemes venni , jameg ha jobb , az elbaxott piroska akkor miért fejleszt a legtöb cég nvidiara és miért van , a legtöbb játék dobozán nvidia logó , és a valve miért pártolt átt pirosétól az nvidiához , 4890 nem abbol van a nagy pénz , ha elfogy mondjuk 50.000 db az már nagy szó , kiváltképp , hogy a a lapagyártó sem tud eleget tenni a kínálatnak , szóval ez a kártya , olyan hogy van is meg nincs is . Lehet , hogy most jobb de ha az összképet vizsgáljuk sehol nincs .

bazi nagy LOL remélem ezeket most így nem gondoltad komolyan, mert sok a butaság ám benne!

a loool helyet le lehet írni mi a jó , nekem a véleményem akkor sem fog változni , ez van .

hát de akkor meg miért írjam le hogy miért használható az is , ha nem lehet megváltoztatni a véleményed:D Jimbó hejj :D

ird csak , le , semmi sem elképzelhetetlen :)

Vissza
Top Alul