NPC COOP

Metro

New Member
Csatlakozás
2007.08.24.
Üzenetek
504
Reakció pontszám
0
Azért ez is kemény, nem?
http://www.gsc-game.com/index.php?t=com ... &sec_id=16

OL moddal nem megy, reméljük majd fog mihamarabb. Én vanilla stalkerre felraktam, kezdtem új game-t és mûkszik szépen, nem volt eddig egy CTD se.

Aki nem értené angolul, ez npc coop, azaz az npc-knek tudsz szólni hogy kövessenek, segítsenek neked, meg még meg is gyógyítanak ha megsérülsz.
Ez egy nagyon régi mod és bugos volt, meg nem ment csak 1.0003-al, még Red75 csinálta tavaly nyáron, de nem fejezte be, de úgy látszik a modderek megcsinálták végre.

Nagyon vicces amúgy, lol, elmentünk a cordonban a carparkba megmenteni Nimblét vagy 10en, lol

na ezek a ficsőrök hiányoznak nekem a SoCből. hogy kellejn egy kis logika is nem csak lőszer. talán a CS-ben lesz valami hasonló.

Igen lesz én úgy tudom, legalábbis olvastam, dezodor írta valamelyik fórumon ha jól emlékszem, meg talán más is. De mondjuk az biztos sokkal fejlettebb lesz mint ez.

yep, ez ugyanaz a coop mint amit tavaly használtunk a free play story -ba, csak most ebbe már kanyhalos kijavította az álló de sérült npc bugot.

a fullos verzión dolgozunk még, és az érdeklődésre való tekintettel, habár nemtom hogy került elő így 1évvel azután hogy széthasználtuk már :D ... szal amint kész lesz, kirakjuk standalone modként is, szal nem kell vele várni priboi release-ig.

majd ide postoljuk a híreket.

Jhujj. Pedig megnéztem volna, mit csinálnak egy pseudogiant ellen xD. Am tényleg nem jönnek?

Nem, mivel nem tudnak létrára mászni.

Vissza
Top Alul