Naptárak

Valentine küldi a következőket:
1-june_hu.jpg

6 új és 6 régi pálya lesz kb. a 6 régi pálya is át lesz picit alakítva, szal nem teljesen ugyanaz lesz, meg lehet merítenek ötletet a régi bétákból is. a 6 új pálya nagy része tényleg új, de lesznek bennük régi stalker bétákból átemelt részek is.

hát vagy vagy. de látva a zóna atmoszféra videót és csak amiatt aggódom, hogy a kis híd bekerüljön a végleges játékba is 8) 8) 8)

6 új pálya bőven elég, ha belegondolsz hogy a mocsár (persze az régi bétába is volt) most kb 3x akkora mint a jelenlegi stalkerben a legnagyobb pálya (cordon) .... aztán új red forest, ami szintén hatalmas, bazinagy erdő, bázis, híd limansk felé, földalatti rész.... akkor a korházas pálya, ami bizonyára nem csak a korház lesz, hanem több minden más. A régi pályák is át lettek picit alakítva, merhát most gondolj bele, ez 1 évvel a shoc előtt játszódik, nem rakhatnak be teljesen más kordont :D 1 év alatt nem tűnik el 1 falu vagy 1 gyártelep csak úgy és nem kerül a helyére 1 lerombolt másik gyár...

a többi pályákat homály fedi, kíváncsi leszek mindenképp, főleg azért, mivel a térképen üresen tátongó részeket töltötték fel, szal nincs már ott hely még 10-12pályának...

dezodor":3josc9bz mondta:
6 új és 6 régi pálya lesz kb. a 6 régi pálya is át lesz picit alakítva, szal nem teljesen ugyanaz lesz, meg lehet merítenek ötletet a régi bétákból is. a 6 új pálya nagy része tényleg új, de lesznek bennük régi stalker bétákból átemelt részek is.
A SoC-ban ugye 11 pálya volt, mik nem fognak bekerülni? Prypiat az nem lesz, azt tudom.

6 új jó tudni:D
Én annyit tudtam hogy Pripiat nem lesz és lesz egy nagy föld alatti város meg egy kórház

benne lesz. nem zóna a zóna erőmű nélkül. meg többek közt említették is már 1-2 riportba, és állítólag nagyobb bejárható része lesz, főleg a szarkofágnál, bár nekem az is bejönne ha körülötte lehetne jobban szétmászni.

Vissza
Top Alul