Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Hát, nekem nem tetszik a decemberi naptárkép, nagyon zavaró a kép bal oldala, egy nagy üres, unalmas felület az egész... A SoC naptárak sokkal jobbak voltak, valami olyasmi kaliberű kéne most is, rögtön fel is dobnám desktop-ra!
hi.Én beraktam háttérnek de lehet hogy cserélem is le egy jobbra ugyanis szerintem is szar.Olyan érzést kelt mintha valaki fotozta volna de elbaszta és igy csak a kép3/4-e látszik.Szerintem is jobbak voltak a SHOC naptárak.
Nekem ez az aktuális háttérképem hónapok óta! Nekem is nagyon tetszik, de ha kijött volna egy ütősebb decemberi naptárkép, szívesen lecseréltem volna rá, dehát így... nem1
de nagyon szép ám, mondjuk van másik is az screenshot, de az amelyiken naplemente van Prypjatban és a rozsdás zsiguli van az út közepén, én most azt raktam ki nemkis felbontással