Mutánsok/teremtmények a Zónában

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

hispan

New Member
Csatlakozás
2006.06.23.
Üzenetek
13,102
Reakció pontszám
0
Hely
Budapest
Webhely
hispan.hu
Iciri-piciri kis vérszívó angyalbögyölők szobája. Ne hagyd, hogy az aranyos kis tekintetükkel becsapjanak. ááá

Hu ebbe majdnem belejavítottam - pYura fogatlan

Szerintem a Snork ami megnyerte a versenyt hogy belekerülhessen a játékba meg a zombi egy kicsit nem ide illő. Mert azért teljesen realisztikus lesz minden de ezek hogy jönnek ide? Mert ha gondolkodunk egy robbanástól hogy mutálódi8k egy ember meg honnan van annyi gázálarc? :D

A Snorknak is van valóságalapja, olvass utána :wink:
Zombi rulez :D

szerintem őt sokkal jobb lett volan betenni, képzeld mész az erdőben üvöltenek a farkasok enyhe köd van és egyszer csak hallod hogy jön a lómutáns jó lenne 8)

amúgy a snrok nevet egy német újságírótól kapta , de ez is egy rövídítés valahogyan azt nem tudom

The name "Snork" was given by the German RTL journalist Ulrich Cose, who reported about the situation in Ukraine after the accident. In his interviews he called the monster "Schnorhel" which means "the nose".

Szerintem is kár, hogy nem tették bele a lovat, nagyon zsír lett 8)

így van az elsőt meg a másodikat símán belerakhatták volna ennyi idő elteltével

pYura":37bu9p87 mondta:
The name "Snork" was given by the German RTL journalist Ulrich Cose, who reported about the situation in Ukraine after the accident. In his interviews he called the monster "Schnorhel" which means "the nose".

Szerintem is kár, hogy nem tették bele a lovat, nagyon zsír lett 8)

De hát igazából semmi szörny nem lett akkor meg minek beszélt szörnyről?

Ezt a lovat egészen egyszerű okból nem tették be: biológiai képtelenség. Egy ekkora testet ekkora lábak képtelenek megbízhatóan mozgatni.
Bár az egész mutáns-dolog egy vicc, de attól még tartották magukat ahhoz a készítők, hogy biomechanikai szempontból minden lény elvileg "életképes legyen".

...tark -ot egyszer csak egy hatalmas anomália ízekre tépte, mert nem figyelt oda.. :oops:

hispan1":3vlz9njm mondta:
Ezt a lovat egészen egyszerű okból nem tették be: biológiai képtelenség. Egy ekkora testet ekkora lábak képtelenek megbízhatóan mozgatni.
Bár az egész mutáns-dolog egy vicc, de attól még tartották magukat ahhoz a készítők, hogy biomechanikai szempontból minden lény elvileg "életképes legyen".

dehát ennyi erővel egy zombi is biológiai képtelensg

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul