Multiplayer

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Már alig várom :)
Ma is sikerült egy bő fél órát játszani öcsémmel, mielőtt Internal error lett volna.

Utánna néztem ennek az 1114-es változatnak, de legtöbbször az 1096-t nevezik így az engine.log után. :?
Meg lenne egy kérdésem, de remélem nem warez téma:
Szal van nekem egy MonsterMod nevezetű kiegészítőm, melyben található egy "Data" mappa. Gondolom az átskinezett fájlok vannak benne. Szal az a nagy helyzet, hogy nálam csak a 1096-ban van data mappa, az 1154-ben nincs. Pedig elméletileg ahhoz készült. Betettem az 1154-be és el sem indul. Ugyanúgy az 1096-al sem.

Most tárgyalok pYura-val arról, hogy legyen-e minden alfa/beta verziónak külön szobája itt az alfórumokban. Ha úgy döntünk, hogy lesz, akkor ott (akár a 1154-es, akár a 1096-os szobájában) megválaszolom a dolgot. Addig is ez off-nak számít, mert sem a 1154, sem a 1114, sem a 1096 nem multiplayer verzió.
(Elöljáróban csak annyit, hogy ha meg sem mondták, melyik verzióhoz készültek a fájlok, az már rágen gyanús. Keress valami readme fájld vagy valamit.)

hispan válasz ment...

Bírjuk már ki ezt a pár napot, nemsokára jön egy normális multi béta eljen

Van most már szoba a 1154-nek (ha jól emlékszem, ez volt kérdéses) és lesz még a másik 3-nak is, szigorúan tájékoztató jelleggel arról, hogy az adott verzió mit foglal magában, miért érdemes/nem érdemes vele vesződni. Letöltési infók továbbra is tilosak.

Nem szükséges, ami ott volt, maradjon is, mert ha kiveszem, akkor meg kavarodás van. Mostantól van külön szoba.

Multis eszmecserét lehet itt folytatni és csak az adott verzióval kapcsolatos dolgokat a hozzá tartozó topikba írni...

Elég kemény ez a vásárlós rendszer.. Ha az ember végig írt, fejeseket nyom és összeszedi a hátizsákokat nincs gond a vásárolgatással, de ha beszop pár halált drága felszereléssel az gáz...

Szerintem sokkal nehezebb a fizika miatt, mint gy átlagos játék. Most CoD2-ztem, az érdekes módon sokkal jobban megy :S Ebben meg mindig minuszban vagyok :roll:

Miuszban a TK miatt lehetsz csak :lol: Fizikának nem sok szerepe van, hogy őszinte legyek... Mégis mire gondolsz pontosan?

Arra, hogy például codban nincs fizika, ebben meg van. Furcsán, nehezebben mozog, nem tudok olyan pontosan célozni meg ilyenek. Minsuzban meg úgy voltam, hogy belementem vagy négyszer egy anomáliába meg háromszor leestem a tetőről :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul