Multiplayer

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Az első 3 percben biztosan oda fog korlátozódni de szerintem lesz oly jó valaki és kiszivárágotatja :)

Nagyon rosz 5let lenne, ha csak Ukrajnára korlátoznák a béta tesztet. Szvsz egy nemzetközi zárt bemutatóra kellene meghívni a nagyobb hírportálokat. Már csak reklám szempontjából is.

hát ja nem lenne rossz modnjuk minden országban egy bemutató mondjuk az Árkádban egy party oda mennék mint az állat asszem :lol:

És hálózati szempontból sem volna rossz, ha több országot fogna át a dolog, mert akkor reálisak lennének a körülmények. Ha csak egy országon belül megy a játék, akkor értelem szerűen kisebben a pingek és egyéb zavaró kölümények.

Nem lenne szerencsés egy optimalizálatlan verzióval reklámot csinálni... gyárcsák csak a HQ videókat meg képeket :)

Addig kell fogni a gyeplőt, ameddig lehet: amíg még ők válogatnak, addig azt láttatnak, amit akarnak, és ez így van rendjén.

Ameddig ők várgájk a videókat és ők adják a képeket, addig az jön ki, ami szerintük szép. Ha kijönne egy játszható beta multi, akkor már nem ők döntenének arról, hogy esetleg miét érdemes takargatni.
Pedig olyan szép költői képben fogalmaztam...

Úgy érted amíg van mit takargatni takargassák is? :?

Nem, hanem egyszerűen úgy értem, hogy biztos lehet találni a játékban olyan részleteket (akorá effekteket, akár mozgást, akár tájat), ami nem annyira szép és azzal nem érdemes reklámozni.

Egyre gondolunk... ez persze csalás :roll: (nem azt kapod, amit vársz, bár előzeteseknél mindig így van)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul