Multiplayer

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Nálunk sem egyszerű összehangolni: ha ép nincs gép előtt, akkor persze, oké, megcsináljuk, ha meg ott van, akkor inkább hegyjuk, mert most épp halaszthatatlan dolgom van...

Jó lenne, ha valami nagy szávszélű muki csinálna egy nem hivatalos :D szervert... Mondjuk 2215-nek :wink:

Szerintem értékelné mindenki :)

Megy az, nem szabad a szervergépen módosítani az user.ltx-et. Amúgy ez csak elmélet, mert én az öcsémmel lanban még mindig nem tudtam játszani, pedig a beállítások jók, router és hub is volt már a két gép között. Lehet, hogy síma crosslink kábellel kéne próbálkoznom, nem tudom...

Ha működne rendesen a beta hidd el lenne szerver! :roll:

pYura-nak igaza van. Nekem egy norvéggal sikerült egyszer játszanom, de a saját öcsémmel LAN-ban még nem ment a cucc. Na erre varrjál gombot :)

Igen, ő volt a host, bár akkor is csak 4 szerver volt. Randomra próbálkoztam, mert mindehol volt valami gáz aztán egyszer csak hopp, játékban vagyok és valaki lő rám. Az volt aztán a meglepetés! No meg a ping! 100~150 körül, abszolút játszható volt. Igyekeztem kell angolsággal érdeklődni afelől, hogy vajon mi miért tudunk játszani, de tulajdonképpen semmit sem tudott mondani, csak hogy csinált egy szobát oszt jónapot. Érdekes volt

Nekem egyszer egy olyan szerverre sikerült bejutnom ahol 7-en 8-an írtották egymást láthatóan lag nélkül. Én meg 1500 ping... :? Na mindegy azért jó volt ott lenni és nézni. :D

Úgy látszik nem próbálkoztam eleget :D, mindegy megfogadtam, hogy amíg nem jön ki a teljes nem játszom semmilyen bétával. (Mondjuk ha megjelenés előtt lesz még egy hivatalos multi arra benevezek már csak a gyakorlás miatt :lol:)

Hát így a megjelenés elött 3 hónappal biztos nemfognak kiadni a korábbiakban tervezett multis-bétatesztre egy játszható béta verziót. Szerintem (remélem) követik más programok példáját és a demoban lesz multi is.

Azt mondták demo nem lesz (nem megolható), de limitált multi béta lesz. Lehet, hogy már megy is kinnt, csak nem tudunk róla...

Fu ezzel sok szenvedés volt... ha sűrgős nézd meg a régi fórumot.

Nem bonyolult: kicsomagolod és először is semmit sem csinálsz az user.ltx-el és az user_net.ltx-el. (bár elvileg aki joinol, az módosíthatja).
Aztán pedig a tűzfalon a Stalker_net.exe-t (vagy az alkalmazást, ami indítja a dolgokat) engedélyezet (ki és bejövő forgalom, más programok használata, minden).
Ha ezek után sem menne, akkor az indító exe-t vagy win98 vagy win2000 kompatibilitási módba teszed.

Dössz de mostmár mindegy...összekevertem a kicsomagoláskor a dolgokat (fogalmam sincs hogy hogyan) és olyat is letöröltem, amit nem kellett volna. Most tölthetem le az egészet előről :lol: :cry: :cry:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul