Multiplayer

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
az iliy-s beta-val lehet valahogy lanon játszani? Ha igen hogy?

Természetse4n, egyik gépen indul a szerver, másikon a kliens, és a választóban LAN-ra kell tenni, majd frissíteni a listát més lám, megjelenik a game. MIvel azonban konkrétan még sosem játszottam LAN-on, ezért kicsit vársz és jönnek majd ide szerintem nagyobb tapasztalattal rendelkező emberek is.

Szauval van némi MP 2215ös Lan tapasztalatom, meg is osztom veletek....Egyszerű...letöltöd a neteről aztán elindítod eddig egyszerrű nem :roll: ,a ztán arra kell ügyelni hogy a serveren is ugyan azok a fájlok legyenek fennt , mint a kliensen , ezt úgy értem , hogy semmilyen fegyver modifikációt ne tegyetek bele, vagy ha beleteszed tedd fel a kliensen is, a weather mod-ról csak annyit, hogy nem megy mpben csak egyénileg nálam sötétvolt öcsém meg tiszta világosban kergetett engem. A usert.ltx-et meg úgy módosítod ahogyan akarod...ez nálunk nem eredményezett semmi féle akadást vagy futtatási hibát. aztán ha ezek megvannak valaki servert csinál a másik rámegy a lanra rákeres, elvileg talál és lehet csatlakozni nem szaggatott semmit.
Ez lehet a konfigból is, de ezt nem annyira tartom valószínűnek ha mégis valaki kíváncsi akkor http://stalker.hardwired.hu/forum/viewtopic.php?t=25 ezen megnézheti az én konfigomat
öcséméről annyit,hogy
P4 Cerka 2.6
512 TwinmOS ram
9600Xt kari
gigabájt alaplap..ezek a fontosabbak ja meg mind a két gépben az alaplapra integrált 100mbits-es intel Lan vezélő van ugyan az..., habár jáccottunk wlan-on is úgy is ment, azt inkább nem írom le, mert szerintm felesleges.... :wink:

Érdekes, én egyszer próbáltam öcsémmel LAN-ban játszani, de akár ő csinált szervert, akár én, nem ment a dolog, vagy mindiog a főmenüben kötöttünk ki, vagty lefagyott, vagy ***Internal Error***.
Ki hogyan állítja be pontosan a szervert? (csak mert szerintem én ahhoz nem értek...)

Ez inkább a Stalker Muliplayer 2215 sötét oldala...sem trükk, sem más nem segít, egyedül a szerencse misztikuma :twisted:

Ok, de le tudnád írni pontosan, hogy a server settingben hova milyen értéket adtál meg és mit pipáltál be és mit nem?

udv%
nekem is megy a multi, wlanon keresztul,60 koruli pinggel. a beallitasokon en nem valtoztattam semmit.(asszem) Aktiv jatekban meg nem probaltam, egyelore varakozok a tesomra:)
viszont netre abszolut nem tudok menni. Eddig osszesen 3 servert lattam, egyikre se tudtam felmenni, irja hogy konnektal de kidob vegul a fomenube. A serverlistnel 70-80-as pinget irt, tehat elvileg jacchato lenne.
Sikerult mar valakinek neten jatszani?

Gyerekek, kellene a segítségetek. Feltettem haverom gépére a Stalkert, mert lanozni szeretnénk vele (A gép nálam, a haver meg otthon), a játékba belépve az a kép fogad hogy nem látok semmit, legfelljebb ha felnélzek akkor látom a dolgokat 3d-ben, amúgy egy nagy kék-szürke összefüggő színt. semmi modelt, vagy valamit. Ati radeon 9250 van a gépben, és a hozzá való lehető legfrissebb Catalyst van fent az 5.9-es. szerintetek mi lehet az oka a hibának? az ilyi alpha verzióját tettem fel. HELP PLS

ILYI és TPAX verziók ugyan azok, mint később kiderült.
A probléma egyszerűen szerintem a videókártyád, ami már kevés ehhez. Régen a síma 9600-osommal nekem is volt ilyen hiba még az alpha verziókban, én sem tudtam rajta segíteni.

Köszi. az a fura hogy egy 9200-ason meg megy simán... És ez hála az égnek nem az én gépem :)

A rövid beállítás leírása a LAN játékhoz....

1.gép (Server)_
User.ltx -egyedileg beállítva
+weather mod feltéve
Server beállítások.:
-build [ ]
-prefetch [x]
-don't catch input [ ]
-r2 [ ]
cd-key.: semmi nincs beállítva

Server Options.:
-Minden az alap beállítás szerint van.

2.gép (Client)
User.ltx- egyedileg beállítva
+weather mod feltéve ez kell hozzá, mert különben hibát jelez ki, ha nem ugyanazokat a fájltokat találja meg, mint ami a server gépen fut.
Client fül az serverkereső ablakon
-show filters .:az összes kipipálva
(Ha valakinek van peerguardian-ja azt érdemes kikapcsolni, mert lehet , vagyis biztosan a gamespy.net serverei küldözgetnek adatcsomagokat és kellhetnek, ezenkívül én a tűzfalat kikapcsoltam, de lehet hogy ha csak a megfelelő local protokolt engedélyezitek azzal is simán megy)
Végén Join és gámázhattok elvileg...nekünk ilyen beállításokkal ment.

Ha visszaolvastok ott vannak a konfigok is milyeneken jáccottunk vele...
jau próbálgatást mindenkinek :wink:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul