Multiplayer SDK Beta Version

Tibi

New Member
Csatlakozás
2006.11.22.
Üzenetek
8,544
Reakció pontszám
0
Hely
Vasbogdány
Webhely
www.stalker-fan.extra.hu
Végre megérkezett az első SDK a gamehez:

MP SDK v0.4 beta:
http://files.gsc-game.com/st/xray-sdk-setup-v0.4.exe

Ezzel már egy kisebb mapot is meg lehet szerkeszteni, tartalmazza a szerkesztő eszközöket stb.

A GSC fórumán lehet majd találni egy MOD topicot, ahol a véleményeket, javaslatokat, észrevételeket, bugokat, és az egyéb problémákat lehet elmondani.

Ha jól vettem ki, várnak olyan moderátorok jelentkezését a fórumra, akik szerveznék a közösségi munkát, segítenének a fejlesztésekben stb. (javítsatok ki, ha hülyeséget írok). Levelet a anton@gsc-game.com címre lehet ezzel kapcsolatban küldeni.

Ez még nem minden, amint a MP SDK-t használatát megtanulja mindenki ( :) ), tervezik a Single Playerhez is az SDK kiadását.

amúgy jófejséget tapasztalok, mert így írták, hogy minden kivett részt meg szeretnének jelentetni, szal no para. csak idő kell, ja és szntem 1 hónap és lesz single player sdk beta is.

Állítólag az egyik megjelenő Stalker game a mostani kiegészítője lesz, szerintem abba biztos visszaraknak mindent.

nekem win install előtt sikerült elindítani a cuccost, 1ik pályát elkezdtem hegeszteni, azonban most igencsak felmérgel. nem indul el semmi, se a pálya szerkesztő se a karakter editor... és nem ír ki semmi hibát :D

Vissza
Top Alul