Multiplayer játék

Melyik játékkal legyen a következő multiplayer ?

• természetesen jó nekünk a Clear sky szóval maradjon

Szavazat: 0 0.0%
  • A clear sky tényleg szépen néz ki ,de sajnos laggol és nem megy olyan jól a gépemen ezért én a Shoc

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Szasztok!
Nekem abszolút nem megy az online játék.
Mindig ezt irja minden szervernél: Létrehozó érvénytelen. vagymi

eredeti játék kell , cdkulcs , aztán működni fog .

jah és természetesen mod nélküli játék sem árt. Legalábbis engem nem engedett fel mikor mod volt feltéve pedig eredeti game. De amint kiszedtem a modot már felengedett

HAli!

Játék eredeti, igaz tele van moddal. De hogyan tudom azokat leszedni?

Kivettem a modokat de igy sem enged fel. "Létrehozó érvénytelen"

ad 1 a modokat úgy szedd ki h a gamedata kivágod és akko jó kéne h legyen. ha nem jó jó így se írd be megint a kódot a kódnál fent a multi nál. ha így sem enged fel rakd fel megint és patcheld fel az 1.5.10-ig megint és ne rakj fel modot így már csak jó lesz. De ha félted a mentéseket akkor kimásolod máshová h meglegyenek

sziasztok hogy tudok multiban játszani, hogy tudok felkapcsoloni?

Dá! :D Jim67 kéne megint csinálni multi partykat nem? mint ahogy az előző oldalon beszéltük meg a többiekkel (Csiga07, Vic ...)

én benne lennék , a héten valamikor megbeszélünk egy időpontot oszt mehet a játék , node cs vagy shoc legyen ? (tudjátok mint rakok ki szavazást )

meg van mind a kettő természetesen honnan hogy kell letölteni és feljelentkezni? köszönöm

nem kell semmit se letölteni ha meg van mind a2 csak rámész a multiplayerre vagy több játékos módra és ott kiadja a szervereket úgy :D

jah el is felejtettem a pactcheket ne felejtsd el felrakni az 1.5.05-1.5.10-ig :D

nem vagyok nagyon jó multijában a stalkernak de majd egyszer megértem hogy-mit....
de ugye itt nem vész el a rang mit a crysisban???????

Megtudná valaki mondani (saccolni), hogy mondjuk 1 óra multiplayer-es játék mekkora
adatforgalmat generál? Mobilnet használat miatt kérdezem, hogy egyáltalán édemes-é
belekezdeni, és közepes grafikai beállításokon kb. mekkora sávszélesség a minimum?

Vissza
Top Alul