Multiplayer játék

Melyik játékkal legyen a következő multiplayer ?

• természetesen jó nekünk a Clear sky szóval maradjon

Szavazat: 0 0.0%
  • A clear sky tényleg szépen néz ki ,de sajnos laggol és nem megy olyan jól a gépemen ezért én a Shoc

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
lived-nak volt egy remek ötlete miszernt összejöhetnénk , ő csinálna szervert aztán tolhatjuk a játékot , nos a szervert sikerült is megkreálni ,de csatlakozni nem tudott senki . Ezekután következett valami "csudálatos" orosz szerver , itt a pingek az egekben voltak , ami vecces mert lőni akarsz és 10mp múlva sikerül is . Végülis kikötöttünk a stalkerhispano egyik szerverén , hát mit nem mondjak jó kis játék volt , magyarok csak 3-an voltunk , de ígyis fergeteges volt . Nem is lenne stalker ha nem lépett volna ki a játék valami marhaságra hivatkozva..... A mai napon is lessz egy kis játék , 16:00-tól a sologigabit-stalkerhispano egyik TDM szerverén (igen 3 van belőle , de álltalában mindig van egy ami üres szokott lenni ) . Később biztos leszünk minimum 3-an lived , Csiga07 , Jim67 (azaz én ) . Végezetül néhány kép a tegnap játékról .

10-mult1.jpg

10-mult3.jpg

10-mult4.jpg

10-mult5.jpg

10-mult6.jpg

10-mult7.jpg

ha van kedvetek akkor gyertek minnél többen vagyunk annál jobb , természeessen nem ez az utolsó alkalom , akár hétvégeken vagy akármikor ha jó az időpont akkor tolhassuk a játékot egy kicsit :)

(eredeti kivonat erre -> http://stalker.wwgpp.hu/oldal/page.php?id=409 )

lehet odanezek majd de meik szeron megy majd a jatek??? azon ami ures? vagy hol? meg egy kicsit pontosabb ido is kene

már megy a játék

sologigabit-stalkerhispano tdm medence pályán .

Én nagyon jól szórakoztam.
Mondjuk,amikor a szendvicsembe haraptam,mindig elintézett valaki lövés1
1 Jim elintézett engem,én őt :D
ssuser101609171403mppoo.jpg

2 Jim kinyúlva(ö is látott így engem egy párszor)
ssuser101609173447mppoo.jpg

3 LiveD és én gyilkolunk,akit csak érünk :D
ssuser101609183831mppoo.jpg

4 Háttérben az ellenfél
ssuser101609182240mppoo.jpg

5 A csapat-tagok
ssuser101609183755mppoo.jpg

6 Vic kinyírt,legendás stalkerré váltam 8)
ssuser101609183823mppoo.jpg

én si jót játszottam igaz voltak oylna pillanatok nem is egyszer h egymás után haltunk meg egymást lőttük ki :D de volt az amikor már teljesen sötét volt és semmit se láttam

Csiga07 , a legnyagobb problémád az elejében ezen a pályán az volt , hogy megálltál , nos ezen a pályán nem szabad megállni , inkább ut3 sítulsban mész és lősz , viszont ha megszavazzátok a vasútállomást , nos ott szinte mindenki campel :)

Ma megint lessz játék, az indulás olyan 3-4 óra fele .

csak ne 10es hatar legyen mert ugy szornyen unalmas. legyen hosszabb. tegnap felmentem egy szerora ahol 30an jaccottunk egyoras jatek volt es nagyon jo volt.

hát éppen azért mondtam , hogy gyertek átt másikra , a többeik jöttek is de te nem..... , és stalkerhispano megint , "tdm" "d" szerver .

lattam h atmentetek masikra csak azt nem lattam h hova. pedig megis neztem a stalkerhipanokat de egyiken se voltatok. na mind1 majd ma. de akkor beszeljunk egy kicsit tisztabban mert mar nagyon reg jaccottam onlinen

én ma is nyomtam és a tűzoltó állomás az jó ott is lehetne itt egy kis kép ami nagyon xdjah és nem si acs lett volna ha nem lép bug hibával :D

206730.jpg

206729.t.jpg

Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy most veszem meg a clear sky-t és kellenének a patch-ek valaki betudna linkelni nekem egy oldal ahol fent van az összes patch?előre is köszike .

Vissza
Top Alul