Moderálás

Csiga07":1cmlfj9b mondta:
Erős a gyanúm,hogy az új hozzászólok közül(10 alatt),akik nem tudnak angolul,nem tudják,mi a különbség a qoute és a postreply(vagy a new topic) között.
Hiába olvassák el a szabályzatot,rögtön kapnak egy nagy piros mezőben egy figyelmeztetést(előző hozzászólást nem idézünk),ez elég riasztó lehet.Nem biztos,hogy növeli a kedvet a fórumban való aktív részvételhez.

barátom el kell olvasni a szabályzatot , és ott minden LE van írva , egyébként meg bátraké a szerencse , azért mert valaki tudatlan nem jár érte felmentés ( és anno mikor én volt újonc Pyura ugyan úgy figyelmezetett ..... )

A szabályzatban ez van:
M.3. A felhasználók nem idézhetnek az ő hozzászólásukat közvetlenül megelőző hozzászólást.

De ha NEM tudok angolul és nem ismerem a qoute,postreply vagy a new topic jelentését,valamelyikre(bármelyikre) kattintok,hogy hozzászóljak a fórum témájához és ha véletlen rosszat választok, kapok egy nagy piros figyelmeztetést,amire meg vérmérsékletünk szerint reagálunk :D

Érts meg,nem kötözködöm,azt akarom,hogy CSAK az kapjon büntetést,aki megérdemli.

Én is kaptam figyelmeztetést,tudomásul vettem,de akkor is,most is igazságtalannak gondolom.

A bátorsághoz ennek meg semmi köze sincs,igazán...
Az meg hogy szerencse kelljen,hogy ne kapj figyelmeztetést,szerintem korrigálni való.

Nektek talán,akik tudtok angolul,ez nem tűnik fel,azért jelzem.

tényleg kötözködni akarsz ? Ennyire senki nem lehet hülye , hogy ne tudjon használni egy fórumot , nem egy ismeősöm van aki alig tud angolul ( mer német a fő nyelvük ) és mégis eltud küldeni egy hsz-t egy fórumon , mellesleg van szótár , fordítóprogram , szóval aki nem érti a dolgát az megnézi vagy megkérdezi .

de most mért, nem lehet átírni magyarra? az egész fórum szinte magyar nyelven van kivéve ezt a három gombot, a három legfontosabbat lol2

De át lehet írni magyarra de ahhoz egyszer haza kell vetődnöm és még egy photoshoppot is kell kerítenem. Az ötlet illetve a felvetés, hogy minden magyar, csak a gombok nem, jogos, viszont feltételezek annyi intelligenciát, hogy ha valaki a quote gombot nyomja és látja, hogy van már valami a szövegmezőben, nem úgy küldi el. Az emberek 99,9%-a sosem olvasta a szabályzatot, ez a baj. A fórumot sem nagyon olvassák, csak durr-bele kérdeznek...

Én lámpalázas voltam,amikor az első hozzászólásaimat írtam...
nem hogy a szövegmezőt,a saját írásomat sem láttam
:D

én is az első hszemnél lámpalázas voltam, nemhogy üzifalon kérdezősködjek lol2 de egyébként én a szerepjátékba írtam az elsőt szóval felis kellett készülnöm :D

köszönjük. szeretem hogy Hispan olyan gyors :D nem úgy mint egyes oldalakon ahol egy ilyen féléveb telt volna :)
Hispan meg-hajol

Na igen, azt nem honosítottam, tekintettel arra, hogy úgyis vörös, szerintem elég világos kedves kollega XD

Mi a különbség, a bannolás és a vendéggé tevés között? :wink:

Lényegileg semmi. Technikailag annyi, hogy a moderátorok nem tudnak végleg törölni valakit, így ban listára teszik, a rangja banned-re változik és nem tud belépni. Ha valaki viszont tényleg törlésre kerül a rendszerből adminisztrátor által, akkor változik vendéggé, ugyanúgy nem léphet be, a különbség annyi, hogy ezt már nem is lehet visszacsinálni.

Kedves felhasználók!

Domesz csatlakozott a moderátorok köréhez, a mai naptól teljes jogú moderátor.

Vissza
Top Alul