Moderálás

Azért, mert a moderátori funkcióval nem jár automatikusan a rang, én meg mindig elfejejtem :) Javítottam, és köszönöm az észrevételt.

Elég sok az új tag, aki nem ír semmit és nem is néz ki botnak :roll: hispan ha törlöd a tuti kamukat küldök mindenkinek egy PM-et, hogy írjon már vmit. :roll:

Tuti kamuk törölve (tuti kamu az, akinek a tartózkodási helye valamilyen angolul megadott ország illetve olyan weboldala van megjelölve, amihez valószínűleg semmi köze).

Amúgy írtam már valahová azzal kapcsolatban, hogy bajos ez a 2 hetes írási szabály, mert sokan tényleg csak olvasni akarják a fórumot és ahhoz is kell reg. Úgyhogy ezt mét át kell gondolni... A fake elemeket amúgy is ki lehet szűrni műás szabályzati pontok alapján...

ezt lehet hogy nem jó helyre írom de azt akarom megkérdezni hogy hogy lehet felhasználónevet változtatni :?: :?:

De még mielőtt újat ergisztrálnál, törölnöd kell az előző regisztrációdat, nehogy kétszer legyél regelve megsértve ezzel a szabályzatot.

Marad olvasható. Hálistennek hely van, évek várakozásának nyomait pedig nem akarom törölni. Pont most írtam egyébként be oda, hogy dolnap lezárom azt a részt, sőt vszeg a híreket és a gépigényt is.

Igen, de ott olvasható azért sok dolog, ami azelőttre utal. Az SG fórum is olvasható maradt (csak sajnos annak törlése nem az én hatásköröm, ha az SG úgy gondolja, azt törölheti és abból nem lehet kiszedni az adatbázist).

milyen időközönként küldi el a fórum a pm-eket? mert általában úgy szólok az emberkéknek és néha felgyűlik 10 darab. a baj csak az, hogy csak egyesével küldi el őket. lehet ezen változtatni?

Üdv!

A spam protection 15 másodperc, a kérdés többi részét nemigazán értem (ha arra gondolsz, hogy egyszerre csak egy embernek lehet üzenetet küldeni, ez sajnos tényleg így van, nem tudok módosítani rajta, pedig már próbáltam).

Ha csak ez a baj, levelehetem a 15 másodpercet kevesebbre.

Szertem addig marad a leveled az "kimenő fiókban", amíg a címzett fél be nem jelentkezett és meg nem kapta az üzenetet. Ha ez megtörtént átteszi az "elküldött fiókba". Kis is próbálom. :roll:

(...) szerk.: már órák teltek el, de még mindig a kimenő fiókban van, mivel nem jelentkeztél be...

kipróbáltuk: addig marad a kimenő fiókban amíg meg nem nyitja a címzett. thx a segítségekért! 8)

Szeretném kicsit egységesebbé a moderátori felszólítások, közlendők stb képét.
Szóval topiknyitásnál kérek mindenkit a közérdekű info-t pirossal kiírni. A hsz-k moderálását pedig sötétpirossal végezni. Köszönöm :wink:

Vissza
Top Alul