Moderálás

Egy csomó 0hsz-s magyar is benn maradt. Most akkor ezek maradnak?

Régi rendszerrel tudok még törölni?

Régivel már nem, a bent maradtakról meg csak annyit, hogy ők 2007 jan. 01 előtt regeltek, a szabály pedig ettől a naptól érvényes.

Üdv Bloody Fox a moderátorok között. Vagyis magam mellet. :D

Az az igazság, hogy én semmi pénzért nem lennék moderátor, soha nem érném el az újabb és újabb rangokat :D :D De hogy félreértés ne essék, nem azért vagyok itt hogy hsz.-t gyártsak! :D

kérhetném, hogy ne kapjak ilyen sárga vackokat meg moderátor rangot? elég nekem az a mi most van.

Bloody Fox":nxwqshrj mondta:
kérhetném, hogy ne kapjak ilyen sárga vackokat meg moderátor rangot? elég nekem az a mi most van.

Csak a grafikus felületre gondolsz vagy teljesen meggondoltad magad? :?

dehogy közben rájöttem, hogy hülyeséget kértem. előző hozzászólásom off.
mert pl ha vkinek szólni szeretnék, h fogd vissza magad nem fogja tudni ki vagyok, hogy beleszólok.
nem vontam vissza semmit, sőt újult örömmel vetem bele magam a moderátori feladatokba. ;)

Tibi rátapintott a rendszer gyenge pontjára :D Javítottam. (a spéci rangok nem járnak automatikusan, a mod funkció mellé, én meg elfelejtettem, sorry)

Szeretném bejelenteni nyugdíjba vonulásomat, mint moderátor. Sajnos nincs elég időm minden szoba állandó ellenőrzésére (mint eddig is tettem) ezért szeretnék visszavonulni.
Ezentúl nagyobb felelősség hárul a többi moderátorra, remélem azért megbírkóztok a feladattal. Szerencsére normális emberek regelnek többnyire, nincs annyira sok gond velük. Azért remélem sikerül megtartani a kellő szigort, amit már pár éve itt eszközöltem. Kerüljétek a konfliktus helyzeteket és mindenekelőtt törekedjetek a fórum áttekinthetőségének megörzésére!
Öröm volt várni Veletek a STALKER-t sok jó dologról beszélgettünk, nem csak a játékkal kapcsolatban. :)
Így a megjelenés küszöbén mindenkinek kívánom, hogy teljesüljenek a játékkal szemben támasztott elvárásai és örömét lelje benne.
Mostantól nem foktok olyan sokat látni (?) mint eddig, kívánok mindenkinek minden jót, artifaktokban gazdag új évet! :D

purpleheart.jpg

Azért az szép, hogy vannak már nyugdíjas moderátorok is, nem?
Aki innen akar nyugdíjba menni, szóljon nyugodtan :)

Más: hozzájutottam végre az ORFK egyik belső anyagához, mely a rendőrségi fórumok moderátorait hivatott kiokosítani. Nagyon korrekten, az elvárható rendőri szigorral fogalmazza meg a használat és rendtartás alapelveit, ezért ebből fog készülni az új szabályzat, természetesen a kellő módosításokkal. Az anyag azonban több oldalas, így még kicsit várat magára a dolog, de ha kész lesz, olyan részletes útmutató áll majd a moderátorok rendelkezésére, ami alapján, ha erre igény felmerül, moderálási eseményeiket korrekten tudják igazolni a szabályzat adott pontjaival.

Vissza
Top Alul