Moderálás

Hispan hogy tudom moderálni egy szoba címét? Amikor beírom az topic új címét és nyomok egy enter-t villan egyet és úgy marad... :roll:

hispan1":23p7y4ut mondta:
Az első, témaindító üzenetet kell módosítani.

Megvan! :) Kösz.

Ezt miért írta ki előbb:
A hozzászólást 0 alkalommal szerkesztették, legutóbb Dec. 23 (Szomb.), 10:28 pm (1). ?

Endemburlen teleküldözgette a fórumot egy vírusos linkkel. Nem győztem utána menni -.- még be is regelt... jól jönne ilyenkor egy ban jog :roll:

e-mail címéből kiderült, hogy ember volt egy vagy bot?

Legújabb felhasználónk nyitott egy új topikot: "MEGVAN A DEMO". Töröltem -.-

Tőlem is kapott a legutóbb regelt valaki PM-et, mert két névvel, de egymáshoz kísértetiesen hasonlító e-mail címmel regelt. Most várom, melyiket töröljem ki. Ha nem válaszol, akkor az elsőt deletelem.

Az semmi, én egy rakat levelet kapok a hardwired szerver levelezőjétől és abban regisztrálók regisztrációs leveleit meg benne a nevüket és jelszavukat kapom meg. Érdekes.

Új szabály, moderátorok figyelmébe ajánlom:

Fontos! Azok a regisztrált felhasználók, akik regisztrációjuk után egy héttel sem írtak semmit a fórumba, törlésre kerülnek a moderátorok által. Ez egy biztonsági elem spam-regek ellen. Egy beköszönést bárki megengedhet magának...

Ez a szöveg szerepel a regisztrációs gomb alatt is, így aki nem veszi észre, az vessen magára. Így lehet aztán majd tenni a definiálhatatlan regek ellen.

Mostantól lép életbe (2007 január 01.-től).

Megpróbáltam több kamu címet egyszerre kitörölni, de nem történt semmi :?

ps.: szerintem legjobban úgy lehetne elkülöníteni kit kell törölni, hogy "visitnél" nincs időpont.

Majd moderátor ablakból megcsinálom, mert amit muldkor mutattam, az nemigen biztonságos, lehet, hogy le is fogom venni. Majd nézek valami MOD-ot, hogy moderátor is törölhessen user-t.
Amúgy a szabály továbbra is az, hogy aki január 1-től regelt és 1 hét alatt nem írt semmit, azt töröljük.

Vissza
Top Alul