Moderálás

Én DC-zek és támogatom a warezt :D

Szavazás úgy indul, hogy új szobát kérsz és a témaindító üzenet alatt lehet beállítani a szavazás kérdését és a lehetséges válaszokat is. Majd elküldi az ember így létrejön az új szoba az indítóüzenettel és az új szavazással.

hispan1":2qz0eq66 mondta:
Én DC-zek és támogatom a warezt :D

Szavazás úgy indul, hogy új szobát kérsz és a témaindító üzenet alatt lehet beállítani a szavazás kérdését és a lehetséges válaszokat is. Majd elküldi az ember így létrejön az új szoba az indítóüzenettel és az új szavazással.

Hardwired köti kezeid, szerencsére ezt a fórumot nem :)

Így van. Elvileg hivatalosan az oldalon nem kezdhetek el például torrent linkeket kitenni, sőt mint láttuk, a hardwired levetette az alfa és béta verziókat is, sajnos. De megértem őket. Ellenben arról, hogy itt a fórumon miről beszélgetünk, kevesebben tudnak. Ha majd emiatt is esetleg szólnak, törlöm a szobát, de addig nem. Hasznos lehet még, pláne ha megjelenik a játék és esetleg hozzá mod-ok, kiegészítők, stb.

hispan1":34osti51 mondta:
Így van. Elvileg hivatalosan az oldalon nem kezdhetek el például torrent linkeket kitenni, sőt mint láttuk, a hardwired levetette az alfa és béta verziókat is, sajnos. De megértem őket. Ellenben arról, hogy itt a fórumon miről beszélgetünk, kevesebben tudnak. Ha majd emiatt is esetleg szólnak, törlöm a szobát, de addig nem. Hasznos lehet még, pláne ha megjelenik a játék és esetleg hozzá mod-ok, kiegészítők, stb.

Nem ők üzemeltetik a fórumot nem sok közük van hozzá :roll:

hispan1":3spa908d mondta:
De az ő mysql adatbázisukat, tehát az ő erőforrásaikat használja.

:o Akkor jobb elfelejteni a warez szó minden formáját errefelé. Így is kaptunk már pár figyelmeztetést. :roll:

Szeretnék foganatosítani egy új szabályt. Arról lenne szó, hogy a 300px-nél szélesebb képeket közvetlenül képként nem szabad a fórumba tenni, csak linkként. Erre azért van szükség, hogy az összes sablon hibamentes legyen és ne lógjon szét a fórum, ha nem muszály.

Ha valaki ezzel ellentétesen tesz, akkor a beszúrt képet a moderátorok kérem, hogy automatikusan alakítsák hivatkozássá. Köszönöm.

hispan1":2bfpqr1w mondta:
mint láttuk, a hardwired levetette az alfa és béta verziókat is, sajnos. De megértem őket.

A hivatalos STALKER fórumon ahova a játék fejlesztői is írnak néha meg ott vannak az elérhetőségek az eddig kiszivárgott verziókhoz és modokhoz, illetve a használati utasítást is megírták a fejlesztők.

De hát gondolom a hardwired nem kezelte tényként, hogy az eddig kiszivárgott verziók nem kereskedlmi termékek. Ergo ha valaki hozzájut, nem okoz vele anyagi kárt sem a fejlesztőknek, sem a boltosoknak, sem az államnak. :D

Chabi":m74hdvid mondta:
hispan1":m74hdvid mondta:
mint láttuk, a hardwired levetette az alfa és béta verziókat is, sajnos. De megértem őket.

A hivatalos STALKER fórumon ahova a játék fejlesztői is írnak néha meg ott vannak az elérhetőségek az eddig kiszivárgott verziókhoz és modokhoz, illetve a használati utasítást is megírták a fejlesztők.

De hát gondolom a hardwired nem kezelte tényként, hogy az eddig kiszivárgott verziók nem kereskedlmi termékek. Ergo ha valaki hozzájut, nem okoz vele anyagi kárt sem a fejlesztőknek, sem a boltosoknak, sem az államnak. :D

Ha látnátok a kinti viszonyokat megértenétek... bemész egy komputer boltba és öltönyös fickók árulják az írott játékokat kézikönyvvel meg fordítással. Senki nem venné meg $50-ért. Mondta is az egyik GSC arc, hogy nem várnak sok bevételt keletről :D
Nade vége mostmár az OFF topiknak.

pYura-nak igaza van. End off. Ha tovább akartok vitatkozni a kelet-európai régió felhasználóinak szoftverbeszerzési szokásairól, akkor nyitottam ennek egy témát a p2p témakörben. :)

Hát persze most láttam meg az a sárga csíkot, mondom a francba már ennyit írtam, aztán akkor néztem még nem tartok sehol, de azért baró
8)

Akkor mi lenne, ha akkor írnánk ki, hogy "moderátor" amikor minden szobához kap jogot? (Mert ugye ez lesz x idő múlva(?)) Csak egy javaslat, engem nem zavar ha így marad :roll:

Logikus, hogy ha valaki bárhol moderátor, akkor megkapja ezt a rangot. Ilyen alapon senki sem kapná meg, én sem, mert minden szobában én sem vagyok moderátor.

Hmm mostmár kiírja ha moderáltak egy hsz-t? :roll:

:?:

Vissza
Top Alul