Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
HozzászólásElküldve: Júl. 20 (Csüt.), 6:53 pm Hozzászólás témája: stalker demo Hozzászólás az előzmény idézésével Hozzászólás szerkesztése/törlése Hozzászólás törlése Felhasználó IP-címe
én letöltöttem a stalker (állitolag hivatalos )demoját a gamestarbol,de a 666,67mb fájl helyett egy másik 26mb vidot kapok állandóan.Ha valaki letöltötte a demot (s ha télag az )akkor irj hogy sikerült neked leszedni.
Szerintem ezt nem kellett volna törölni, hanem válaszolni neki. De most már mindegy, lehet, hogy szegény gyerek tényleg nem veszi észre a dátumot a demón.
Lehet hogy nem kellene beleavatkoznom, de ha az ember minden ilyen dolgot kitörölne akkor otthagynák a forumot, kicsit eltájolódott a gyerek de ez nem ban-nolást von magaután vagy az is lehet hogy én vagy túlságosan maradi vagy nem tudom de elképzelem a gyerek miket gondolhatott :lol:
Nem mert nincs mivel. A kitűzött next update csak egy időpont, mindig még jóval előtte szokott lenni update, de most nincs mit kitenni. Ha mégis, írd meg a fórum megfelelő szobájába. De azért köszi az észrevételt.
A képek topikban ajánlottam 14-én pár új képet, ígérted is hogy kiteszed. A másik: a régen beígért STALKER vechile physx videot pedig holnap feltöltöm valahova és belinkelem, azt is kiteheted.
Szerintem ezt nem kellett volna törölni, hanem válaszolni neki. De most már mindegy, lehet, hogy szegény gyerek tényleg nem veszi észre a dátumot a demón.
Chabi szólt nekem, hogy megtámadták a fórumot. 10 perc kattingatás után kitakarítottam... szerintem szólni kéne a fórum(szerver)tulajnak, hogy frissíthetné a tűzfalát
Most én is töröltem le szobákat, amúgy nem hiszem, hogy a hardwired.hu szerverét felbabrálnák. Ha ez folytatódik, minden szobát úgy állítok be, hogy csak regisztrált tag írhasson, ezzel is nehezítve a rongálást.
Már nagyon várom mert már párszor írtam én is a vendég címszó alatt mire észrevettem, hogy nem voltam bejelentkezve és utólag már a vendéget nem engedi szerkeszteni.