Modellezés, makettezés

Modellezel-e?

• igen

Szavazat: 0 0.0%
  • nem

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
hasznalj Tamiya-t, vmivel dragabb de minosegbe es kidolgozottsagba nehezen legyozheto, ahany tigrisem es egyeb nemetharcjarmuvem van az mind tamiya. egy illetve mostmar 4 revell jarmuvem lesz mert van egy PZHB 2000 meg ha osszerakom oket akkor lesz egy elefant hozza egy PZHB 2000 meg egy fennek. repuloim meg revell-italeri. de tamiya mindent visz van egy nagy 1:32es f18asom belole :D :D hat az kuvavicces :D

Á, jók ezek, az árukhoz képest szerintem jó a minőség és a kidolgozottság is. Kínai létére a Trumpeter meglepően jó még, havernak adtam el anno egy 1:35-ös Hetzer-t és abból vettem egy Trumpeter Ferdinand-ot.
Poén volt, épp a boltban nézelődtünk mikor hallom beszéli mellettem srác a haverjával, hogy sehol nem tudja beszerezni pedig azon kívül minden 38t alvázú járműve megvan, én meg odaszóltam hogy nekem pont van egy belőle, az a sebesség ahogy előkapta a telefonját... :D:D Így haverkodtunk össze. :D

:D Trumpeter az jo, keszultem csinalni egy 1:35os MI-24est es szerezni hozza egy magyar legibemutaton latott keszult decalt. de minimum 100at kell csinaltatni h megcsinaljak. az meg ugy nem jo mert nem olcso mulatsag. fu bazz egyszer kuvara megszivtam. Marder II est csinaltam aztan az volt az egyetlen ameiknel a szemenkenti lanctalp kifogott rajtam, hu de utaltam. vicces meretk vannak egyebkent neha :D es latni h mien kurva nagyon az eszkozok valojaban. batyamnak van egy MI-26osa, igaz meg nem latott neki pedig karacsnra kapta tolem. 1:72es de 55 centi hosszu :D :D namost megnezel egy tankot 10 centi kb :D :D hatalmas dog lesz :D de vmi vicceset akarsz akkor vegyel egy 1:35 os tamiya motoros szettet. elkepzelhetetlenul viccesek, rendesen osszekell ragasztani a dolgokat meg minden de kb 15 dekaval nehezebb lesz es RCvel fog mozogni. rendesen lanctalpal :D :D nagyon vicces torony is mozog meg minden :D :D

jó így olvasgatni az élményeket ... de hol vannak a kééépek :D ?

lusta vok fenykepezni oke? :D de lehet nekiallok ha ennyire nem teccik h nincsenek kepek :D

EDIT!

PRINGLES-es dobozrol leszallni :D :D

szoval kezdjuk az elejerol: itt lathato nagyjabol minden:
dscf3639h.jpg

dscf3637.jpg

par db amit lusta voltam megmozditani: legfelul repulo: Tornado IDS, alatta masik repulo HARRIER, legalul U-99 es Graf Zeppelin

aztan itt vannak az elso kicsik amiket legregebben csinaltam(vhol van emg egy jumbo jet is de az rettenetesen nez ki :D )
sorjaban balrol jobbra: Italeri Sd. Kfz. 251/1 Ausf. C(1:72) - Revell PzKpfw VI 'Tiger' I Ausf. E(1:72) - Dragon Sd. Kfz. 131 'MARDER II'(1:35) - DRAGON Sd. Kfz. 184 ELEFANT(1:72) - Italeri Sd. Kfz. 182 King Tiger(1:72)
dscf3608e.jpg

balrol jobbra: Tamiya King Tiger(1:35-RC) - Tamiya Panther(1:35) - Tamiya Tiger Late Version(1:35)
dscf3620g.jpg

Revell PanzerHaubitze 2000(1:35)
dscf3623.jpg

Italeri Volvo VN 780(1:24)
dscf3617s.jpg

Revell Fennek(1:72)
dscf3613.jpg

Italeri Messerschmitt Bf-109 F2/4(1:72)
dscf3610x.jpg

Italeri Merlin HMA-1(1:72)
dscf3609u.jpg

Tamiya F/18(1:32)
dscf3628.jpg

es akkor azok amikkel eppen foglalkozok vagy meg kiselettek bontva:

dscf3633.jpg

dscf3631.jpg

dscf3629t.jpg

dscf3614.jpg

dscf3612w.jpg

dscf3611g.jpg

par doboz a szekrenybe:
dscf3642j.jpg

dscf3641.jpg

aztan vmi egeszen mas:
dscf3634b.jpg

es vmi meg masabb :D :
dscf3643.jpg

A U-Bootod hanyas, 1:72es? Az is tervben van, egy készlet '72es német tengerésszel (mindkettő Revell). :D Nem lenne rossz jelenet ahogy kihajóznak! :D

nem ez egy 1:125 os, de majd szerzek 1:72est is csak azt masik fajtabol, meg tervbe van veve egy Bismarck oan meretben ami foglal vmennyi helyet a szobambol :D bar a foldi dolgokert jobban odavagyok :D nekem ami meg tervbe van aza teljes 2vh alatti nemet hadero es a mostani teljes nemet hadero meglakotasa :D

Miért van az hogy nem lepődök meg rajta miket tervezel? :D:D
(mármint milyen maketteket szeretnél gyűjteni :D )

Ja és most hogy kicsit fentebb görgettem tényleg látszik nem '72es, a fölötte lévő polcon összehasonlítottam azokkal az egyértelműen '72esekkel, lehet az a nagy kék kamion zavart be.

azakis porszem? :D tankokat komalom, vmikor lehet csinalok terepprobat a kiralytigrissel, mert hetvegen leszigeteltem az aljat szoval irany a kert vmikor :D

Wow szép fal :-) Az utolsó épen maradt két gépem egyike nekem is egy Tornado (a másik egy T-160-as).

http://hispan.hu/makettek_repulok.php

Ja és van egy Bismarck is, 60 centis kiszerelésben, teljes festéssel... (sajnos az orra nem pont olyan, mint az eredetinek volt, de ez az egyetlen hibája).

ja csak egy gond van, most van az h sztem plafonra fel lesz fuggesztve a tobbi mert hely a szobamba kezd fogyni :D :D

Köszönöm. Olyan nagy, hogy egy darabig a szekrény tetején lakott, most pedig két damilszálon függ a plafonról... mivel a damil gyakorlatilag nem lászik, olyan, mintha repülne :-)

ja, csak nagy sulyu modellnel figyelni kell a dolgokra, egyebkent menne. szobammal van meg egy baj :D 2.10es belmagassag :D en vagyok 180 :D modell leogatni nem birnam mert bevernem a fejemet :D :D talan agyam fole mennenek de az mar elvan foglalva mindenfele miamanoval :D

mar a japo marka sem az igazi :cry: :cry: :cry: :cry: talalkoztam elso tamiya modellemmel ami nem oan mint amiennek lennie kene. ontesi hibak, tiszta sorja minden. kikeszulok :D

Vissza
Top Alul