Modding

Helló segítségre lenne szükségem: Tudna valaki mondani vagy a legjobb linkelni egy olyan progit amivel én is csinálhatnék mod-okat?Kitaláltam 1-et de mivel nincs hozzá programom... :D Szóval aki tud az létszi írja/linkelje be vagy PM-be előre is köszi a segítséget!

Tibi!
Az a pop up effekt sajnos együtt jár a stalkerrel. Elég zavaró tud lenni, mi a látótávolsággal és a és az object details-en illetve talán még a megvilágítási kör(?) variáltunk, úgymond butítottuk a grafikát, amíg kicsit mosottabb nem lett a táj egy bizonyos távolságon kívül. És úgy ez a probléma már nem is szúrja annyira az ember szemét.

Öröm

Elkezdtem a COP ot,leszedtem a more money and ammo at start mod ot,egybefésültem az alap gamedata t a mod ossal,true is megvolt,de kihalt a game,ami gondolom a magyaritás miatt van,ezt most hogy oldjam meg?több súlyt akarok meg azt ami ebbe a mod ba van,vagy valami hasonló ami nem zavarja a magyarítást?

Na mind1,csak az actort raktam be a mod ból meg egy másikból a gameplayt és eddig működik.[/quote]

Jó reggelt!Valaki megtudná mondani, hogy ha CoP-ban át akarom írni a tárgyak árait (növelni akarom :P) akkor hol keressem a megfelelő fájlt?

Ja téll igen de én minden tárgyra gondoltam.Mert a fegyókat én is tudom de pl elsősegély csomag stb azt nem.Néztem az item fájlt de ott nem találtam ami nekem kell.De még keresgélek :D Azért kössz szép! ;)

Az meg a configs/misc-ben van. items.ltx, devices.ltx, outfit.ltx, stb.-ben lesz. (Remélem :D:D)

Items-et vizsgálgattam épp de még nem nagyon néztem át xD

Szerk.: És azt hogyan kell megváltoztatni, hogy drága Gyigtyarjov barátunk kevesebb lóvéval kezdjen? :P Mondjuk nullával?Mert néztem az Actor.ltx fájl ott volt is egy olyan rész, hogy money: 15000 de azért nem piszkáltam mert mi 2500-al kezdünk és nem 15k-val! :D Vagy azt változtassam meg?

a gameplay mappában a character_desc_general-t szintén NP-vel és ott tudod megváltoztatni. itt a kezdő cuccokat is módosíthatod+a lóvét infinite-é lehet tenni.

Köszi!!!!Amúgy nehezíteni akarom a játékot! :D

Szer.:Az az NP az miaz az?Mert XML editorral nyitottam meg de átírni nem tudtam csak nézegetni! :D

Szerk 2.: NEM SZÓLTAM!!Rájöttem! :D Notepad csak nekem magyar :D

Na megkockáztatom a dupla post-ot mivel az előzőket még tegnap írtam...Szóval két dologról lenne szó: 1.A golyóállást hol kell átírni? :D mert már mindent át tudok az ütésállóságtól a mit tudom én micsodáig de a gyolyóállást azt nem találom...néztem már az outfit.ltx fájlt az outfit upgrades fájlt stb.

2.Azt hogyan lehetne megcsinálni, hogy az anomália az NPC-re is hasson?Mert egyszerűen **** idegesítő az, hogy ők halál nyugalommal átsétálnak akár a lávamezőn is, de én persze azonnal szörnyethalok.Előre is köszi a választ akármi is lesz az! :DDD

Átrakni hogyan lehet fegyvereket?Pl a geonezis ből a complete mod-ot használó (vagy mod nélküli játékba) fegyvert?Mert amióta windows 7-et használok sok dolog nem működik és legalább az egyik fegyvert át szeretném venni.:D

Úgy hallottam, hogy ha berakok egy mod-ot a játékba akkor a magyarítás vagy amit beraktam az nem fog működni. Igaz ez?

Bizonyos modokra igaz, bizonyos modokra nem..Általában le van írva a mod leírásában, hogy mennyire használható együtt más modokkal...De azt hiszem 90%-ban nem bírja egymást két mod...Persze ez a kisebb modokra vonatkozik, a nagyobb modok egész biztos, hogy nem szeretik a másikat

nem láttam ilyesmit, ezért olyat kérdeznék, hogy ha moddal játszok, (sgm 2.2) valahogy át lehet írni a spawn-gyakoriságát. vagy a spawn beállításokat? :D mert a moddal fullos fegyvereket lehet csinálni, de mire összeraknám őket nincs egy stalker sem a zónában...

Cop sdk-ban az ActorEditroban azt hogy lehet hogy a karakter animáció lejátszásakor benne legyen a fegyver a karakter kezében? Úgy próbáltam hogy miután betöltöttem a karaktert bal oldalt a "Bone" tagnál "Load"-ra nyomtam és betöltöttem a rawdata könyvtárban lévő ak74-hez tartózó bone-ok valamelyikét de mindegyikre azt írta hogy "Can't found bone: " és felsorolta a karakter összes bone-ját. Ötlet?
Előre is köszönöm!

Vissza
Top Alul