Modding

Elárulnátok,hogy kell ezeket csinálni?Konkrétan az ugrásra és a súlynövelésre gondolok.

max_item_mass = 35 ;200.0
jump_speed = 20.

Ezeket kell szerkeszteni konkrétan, itt: C:\Program Files\GSC World Publishing\S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\gamedata\configs\creatures\

Ha nem megy akkor PM!

Blackacehun":ajn9obna mondta:
Ami jó volt a cs-hez az jó ehhez is, én most kb 350 kg-ot viszek és kb 10 méter magasra tudok ugrani.

Köszi, ahhoz már csináltam (de csak 80 kilóig, próbáltam reális maradni :) ), legalább nem kell harmadjára, ebben a részben is végig bogarászni a fájlokat.

Blackacehun: a Clear Sky-hoz átírt fájlokkal (actor.ltx és system.ltx) nem működött, kirakott BugTrap-pal, utána megpróbáltam csak az actor-ltx-ben módosítani a max_item_mass-t de akkor is kirakott :? .

Mert a Clear Sky fájljait használtad. Én a kicsomagolóra írtam hogy jó lesz hozzá. Mert te azt kérdezted hogy hol találod. Mondjuk én a system.ltx-et nem is bántottam, az nem érdekelt.

A 0.41-es SMRTER mod nálam állandóan kiakad lövöldözés közben. A konzolban ez a sor nem tetszik:
missing ogg-comment, file Z:\stalker-cop\stalker gamedata\sounds\weapons\really_no_sound.ogg
Viszont ez az ltx fájl megtalálható a megadott helyen. Most leszedem a 0.31-est, hátha a kettőből össze lehet egyet heggeszteni ami működik. De ha valakinek van jobb ötlete szívesen fogadom.

Azt elírtam valóban,de az ogg file is ott van ahol lennie kell.
Most ez van:

FATAL ERROR
[error]Expression : xml_doc.NavigateToNode(path,index)
[error]Function : CUIXmlInit::InitStatic
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\ui\UIXmlInit.cpp
[error]Line : 156
[error]Description : XML node not found
[error]Argument 0 : hud_blood1
[error]Argument 1 : ui\ui_custom_msgs.xml
stack trace:

Mod: Megvan a megoldásm idézem SMRTER-től
"Ha szeretné használni a magyar feliratok mod, használja a "Disable Dreams" opciót Options Pack, különben a játék összeomlik és minden alkalommal, amikor megpróbál aludni."

Egyébként ajánlom mindenkinek ezt a mod-ot.

Még egy kérdés:
Azt valahol be lehet állítani hogy már valamennyivell előrébb is megjelenítse a füvet meg a többi aljnövényzetet? Idegesít hogy megyek előre közbe meg látom hogy hirtelen ott terem a sok gizgaz előttem (full dynamic lighting-on játszok, élsimításon kívül minden maxra van húzva).

lécci mondjatok vmi fasza módot ami ad a gamehoz fegyókat meg ha lehet extra pálya részt és linket is lécci

A Milankanak küldött link nekem is jó segítség volt. köszönöm :)

nekem valaki segithetne egyszerü a problémám :) sok sok sulyt akarok vini 500kg pl valaki segithetne néztem a fájlokat hol lehet át irni de nem találtam aki azt irja hasznájak trailert vagy mit az segicsenmár honnan tom letölteni 10. a játék verziom ja és a call of pripyat hez kel ELÖRE IS MEGKÖSZÖNÖM AKI SEGIT :)

Vissza
Top Alul