Modding-eszközök

óóó egy ilyenre vártam már mióta, mióta anyám pilóta, yippiiiiee :D

őő geometriai modelleket csak mayában lehet szerkeszteni, maxban nem?

mod.: na jó láma voltam, nem néztem a c- betűt, most már látom a maxos szócikket is.

hmm ezeket a modokat amik ezen a wikin vannak nem is ismertem, az OL-t meg a priboit leszámítva. Ez az srp jónak néz ki, tényleg van benne más pálya a SoC-hoz képest? Sajna nem tudok oroszul, és szinte csak orosz linket találtam a keresőben erre a modra.

ja ja ismerem az ilyen translatorokat, mikor még csak a virágbolti CS rus volt meg, akkor használtam pár szöveg fordítására, hogy azért nagyjából tudja mi micsodi, de ezek a translatorok olyan szöveget fosnak ki magukból, hogy ember legyen a talpán, aki abból értelmes magyar mondatokat tud faragni, amik azért még nagyrészt köszönőviszonban vannak az eredeti szöveggel.

ne offoljunk nagyon ha kérhetem :)

A scriptelés a CSben könnyebb lett egyébként, mert több core funkciót hoztak ki scriptbe így nagyobb szabadságot adnak a modder kezébe

Szavaszok!

Nem akarja kibontani a db. fájlokat az extractor....
Mit csesztem el?....
A Shadow of Chernobil-nál tökéletesen működik....

Előre is köszi

nem a shoc extractor kellene használnii hanem ami a cs-hez van :wink:

Valami magyar pleírás a moddingolásról létezik?
Bár ehhez profi prograozás sügségeltetik azér kiváncsi lennék a menetére.

Crayon":21jidh7l mondta:
Aki modolásba kezdene CS-vel vagy SHoC-al:
Data converter (igen ki és becsomagolni is tud)
http://stalker.akatsuki.hu/modding/stal ... packer.zip

parancssoros progi tehát érdemes startmenü->futtatás-> "cmd" és onnét indítani, mert paraméter nélkül kilistázza hogyan kell használni.
Van hozzá batchscript ha valaki mindent ki akar csomagolni.

Ez a csomagoló nem túl sokat ér, én kipróbáltam csak a levels db-ket tudja kibontani, úgyhogy a zenékhez nem lehet hozzáférni. Elvileg a multiplayer sdk ki tudja bontani azt is, most fogom kipróbálni azt.
EDIT: Bocs, tévedtem! Először a converter.exe-t kell elindítani utánna a .bat fájlt és akkor műkszik! Akkor kibont mindent.

Vissza
Top Alul