MOD ötletek

azt nem lehetne megcsinálni hogy a villámok agyunütik az emberkéket elvégre csernobilban vagyunk. :D

Lenne egy kérdésem. Miért nem lehet egy fegyvernek kettő fajta távcső addon pl:Lr300 a gyári Susat plusz egy Acog miért nem enged csak egyett rá a másiknál meg csak drop-van?

akkor én is kérdezek :D miért nincs 2 fegyver a csávó kezéban mondjuk 2 ak (meg lehetne csinálni vagy nem ?

a weaponltxjében 1kezesnek van definiálva... vagyis 2 kézzel fog de 1-et... nicns külön animáció csinálva neki... 2 pisztoly még vicces lenne, de 2 ak már rambóóó :D

amúgy asszem visszatettem a pkm-et. megnézem tudok-e lőni vele.

jim67":2mtiwmq7 mondta:
azt nem lehetne megcsinálni hogy a villámok agyunütik az emberkéket elvégre csernobilban vagyunk. :D

Leszakítaná a fél kezed azt tántorogva összeesnél, mint élőben, Plusz mikor belédcsapna minden fehér lenne. Hanghatásai tényleg a frászt hozzná rád.

dezodor":2t3ccia7 mondta:
a weaponltxjében 1kezesnek van definiálva... vagyis 2 kézzel fog de 1-et... nicns külön animáció csinálva neki... 2 pisztoly még vicces lenne, de 2 ak már rambóóó :D

amúgy asszem visszatettem a pkm-et. megnézem tudok-e lőni vele.

visszaraktad remélem működni fog és a 2 pisztolyt nem lehetne megcsinálni. :roll:

Hi mindenkinek!

Nemtudom hova írjak, ezért ide írok.
A kérdésem az lenne, hogy tud-e valaki valamilyen módot rá, hogy már a játék elején le legyen kapcsolva az antenna. :wink:

Passz... de ha nem akarsz lemenni az ottani laborba hogy kikapcsold, van egy bug: átmész Red Foresten egyből Pirpjatyba és teljesítve lesz a küldetés. És gondolom ha visszamész ki is lesz kapcsolva.

sajnos nem megy, nem lehet átmenni, mert van valami psy nyavaja a bekötö úton amitől meghalsz, ha ezt szoftware-esen kikapcsolod, de az antenna működik, pripyat betöltésébe belefagy. Tehát mindenképpen ki kell valahogy kapcsolni. Lehet, hogy ez egy 1004-es "javítás".

Valahogy el kellene hitetni a game-el, hogy lekapcsoltam, de hogy?

Vissza
Top Alul