MOD ötletek

neked. ugyanis a carma tdr2000-be volt ilyen, hogy ha elütöttél 1 gyalogost, akkor zombi lett belőle.

addendum: amúgy szntem használhatnál írásjeleket boki, mert így kissé nehéz kitalálni, hogy mit is akartál :) plusz ügyelhetnél a helyesírásra is néha... mind1

az jóó játék volt főleg multiban :twisted: :twisted:
télleg lehetne 1 olyan mod amiben autóverseny lehetne a zónában pl:garbage
és megnyerhetnélvalami trófeát (hülye ötlet nem lehet kivitelezni de majd a kieg multijában ...)

?

jim a tdr2000re irta... amúgy gondolkodtam, hogy a pripyat stadionba hagyok 1-2 kocsit, csak úgy akármiért... bár csak multiba lenne értelme :F amugy a single pályák multiba is használhatók... és akkor a kocsik is

A régi jó öreg carmageddon, hüm de jó is volt, lehetett törni zúzni az autókat. A td2000 nem tetszett.

boki a én is a carmara gondoltam de multiban jó lenne a verseny.

Szerintem olyan mod kéne, hogy többen lehessen multiba nyomni az egyjátékos sztoriját...és az is kicsit át lenne dolgozva

Egy másik ötletem, hogy egybe lenne vonva a zóna, és minden karaktert emberek irányítanának(kivéve a szörnyeket...vagy lenne olyan hogy a legelején frakcióktól el kell foglalni a táborhelyeket és azok gépi ellenfelek lennének...)...lehetne kereskedni, egymásnak küldiket adni, arénában harcolni...ilyenek még talán itt-ott autóversenyeket nyomni, frakciókba tömörűlni, bandahbórúzni stb...innen már a lehetőségeknek nem sok minden szab határt :wink:

aha za a baj hgy ne lehet 1iket sem megvalósítani főleg hogy egyben van a zóna (olvasd el a gamestar ban a clear sky cikket és ott megtudod hogy miért nem lehet megvalósítani legalábbis a egybe zóna )
a coop mod jó ötlet lenne de azt sem lehet vagy majd talán a clear sky után esetleg a stalker 2-ben :D (de acoop az szerinte is jó ötlet enne :D)

Hát most nem nagyon van lehetőségem olvasni a gs-t :cry: ....leírnád a lényegét(mármint hogy miért nem lehet egyben a zómna...)??? kössz....

TakiHUN":3r9alrmk mondta:
Hát most nem nagyon van lehetőségem olvasni a gs-t :cry: ....leírnád a lényegét(mármint hogy miért nem lehet egyben a zómna...)??? kössz....
Lényegében a miatt hogy az átlag gépek behaltak volna ennek számolásakor :D (az A-life meg minden bizbasz)

hja, ez nem újdonság... amúgy a singleplayer mapokat át lehet tenni multiba, igaz üresek lesznek, de tán a kocsik bentmaradnak... csak sajna 1ember szállhat be asszem...

ha értessz a moddoláshoz akkor minden megtörténhet de szerintem biztos be tudod rakni...

írd le pontosan, mert én ebből nem vágom le ("villámot átfirkálni") hogy ez mit jelent :) Amugy sky textúrát lehet csinálni persze, csak érdemes magasról vagy valami nagy síkságon fényképezni (és nem rálátásból, hanem teljesen 90fokba fényképezni az eget, mert amúgy elcsúnyul), hogy a házak, meg fák ne lógjanak bele... aztán meg photoshopbhoz az nvidia dds plugint felrakni, aztán mehet a muri. dxt5-be kell menteni asszem bár ez nem animált, lehet 3 is elég neki. aztán berakod a textures\sky mappába, és a default weather ltx-be átírod valamelyiket, hogy mittomén déltől 1-ig ez a kép legyen az égen... aztán a játék már csinálja magától.

Vissza
Top Alul