MOD ötletek

Tibi":3fw92t5g mondta:
Amit meg akarok valósítani Single SDK-val:
Lukoil-env.jpg

Végülis a Zónában is kell tankolni :D :D .

Na, hát jó is hogy említed. Hol maradt a "ám az autók sem mennek maguktól, bizony nagy ritkaság ha egy teli tankos Moskvichot találsz az út szélén" (vagy valami ilyesmi, idézet a gémsztárból) :wink:

Mert nekünk biza azt is ígérték h. hajtani is kell valmivel a roncsot...

Bár kicsit érdekesen nézne ki egy komplett bezinkút amit még használni is lehet <:D> . Akkor inkább már csak egy-két benzines kannát lehessen találni a kúton és sok más környéken :D .

Jah, viszont nagyon feelinges lenne egy kihalt benzinkút, szépen részletesen lemodellezve... Ha lesz SDK akkor én bennevagyok egy ilyen készítésében :) Szívesen vállalok modellezést, textúrázást :P

Jaja, főleg a landolása szimoatikus! Szegény srác izgalmában éhendeglik.
Kocsival is lehet repülni, belemész jókis anomáliába és huss repülsz is, a landolás is hasonló...

eeezzz nagyon dúrva már csak belső nézetet kéne csinálni és jóó lenne
télleg ezt nem lehet valahonnan letölteni ?

akkor lesz és lőni lehet majd ??? :twisted:

jim67":3el2gr8g mondta:
akkor lesz és lőni lehet majd ??? :twisted:
Mondjuk én nem látom értelmét ennek a helikopteres dolognak (jó móka de...) nincsenek akkora távolságok hogy hasznos lehessen másrészt kicsit illúzió romboló (nekem) hogy egy egyszerű kis stalker hopp beugrik a helikopterbe azt "haddmennyen" (főleg mivel amnéziás is szegény) szal...

szntem is hülyeség :D lőni ugyse lehet majd vele, mint pl a btr-rel sem... szal szntem ez csak ilyen eröltetett dolog. a moszkvics viszont jópofa. meg az régen is volt.

dezodor":3a7sua74 mondta:
szntem is hülyeség :D lőni ugyse lehet majd vele, mint pl a btr-rel sem... szal szntem ez csak ilyen eröltetett dolog. a moszkvics viszont jópofa. meg az régen is volt.
Ja moszkvics jó mert akkoriban télleg elég népszerű autó volt így odaillik.

sziasztok.. nekemis van pár ötletem..:D esetleg olyan lehetne, hogy a blowout hatására romlik a szemed, és el kell menned egy szemorvoshoz a zónában, aki megvizsgál és ir fel szemüveget...

hali,

sztem is jó ötlet, hogy a blowoutnak legyen vmi hatása a látásra, de én arra gondoltam, hogy 1-2s ig teljes vakság, utána homályos látás, kb mint robbanások után ami lassan elmúlna, vagy antiraddal lehetne gyógyítani. :)

Ennek a helikopternek a Clear sky-ban lenne értelme valami nagyobb területen vagy épületben lévő ellenségggel szemben. Jó lenne egy ilyen küldetés ahol helikopterrel lehetne sok ellenséget írtani, akik esetleg BTR-el vagy tankokkal vannak. Vagy ötös csoportokban várnának az aknavetős srácok, mondjuk 5 6 ilyen csoport kemény lenne.

akit lelösz 1 idö után legyen zombi de ha már a zombit lövödle az kifingot
na jó elég baromság de nekem tetszene igy egy kicsit nehezebb

Vissza
Top Alul