MOD ötletek

nem lehet valami olyan mod-ot csináli hogy az npp-nél süt a nap ???

én csináltam, de nemfogom ezé kitenni mint a húdenagy mod, mer olyan 1xű mint a mifene. fogod a weather mappába a stancia-s ltx-et oszt a sky textúra az akármin van, kicseréled 1 másikra ami naposabb, és akko kész. amúgy ajánlatos a stancia 2-n állitani csak, mer az 1-es stancia-n van a blowout, és az csunya amiko kék ég, és hirtelen fekete lesz, nemlesz átmenet... én ilyen naplementés sky-t raktam be, de akármit be lehet pakolni neki, elfogadja

1 kép:

ss_zoxfeld_05-04-07_23-34-24_(l12_stancia_2).jpg

ss_zoxfeld_05-04-07_23-50-52_(l12_stancia_2).jpg

amúgy ha a fehér nivával mentek, akkor amint látjátok nem fehéredik ki a kép.... valami miatt overrájdolja, meg is lesem mi van a niva beallitasaiban...

Ezt a fajta Dwarf-ot nem lehetne visszatenni? Amúgy ez az igazi Dwarf, nem az ami benne van most moddal. Az Burer the Dwarf Leader lett volna eredetileg.

th_99819_dwarf_123_368lo.jpg

Kár, pedig szerintem nagyon durva ez a karakter is, de hát ennyi baj legyen.

AKI TUD OROSZUL AZ KÉREM JELEZZE, MERT NAGY SZÜKSÉG LENNE EGY OROSZ NYELVTUDÁSÚ KOLLÉGÁRA FEJLESZTÉS CÉLJÁBÓL!!!!!

Előre is köszönjük

Ha megértjük rendesen a spawn editort, akkor a következő modot kéne összehozni:

ChNPP Stancia2-ben nincs fehér fény, vissza lehet menni Pripjatyba, valamint megint be lehet menni ChNPPbe és megint vissza Pripjatyba.
Ez úgy lenne jó, hogy a ChNPP Stancia1ből nem kéne százszor végigmenni a Szarkofág alatt, hanem csak elmenni az erőmű előtt és egyből lehetne Stancia2re menni. Valamint Stancia2-t is agyonra kéne spawnoltatni mutánsokkal.

Normális "darabszámban" az összes szörnyet bespawnolni minden pályára.

Minden pályára bespawnolni autókat, úgy hogy ne akadjon a szörnyekkel.

Ezt már csak annyival kéne megspécizni, hogy ne akadjon a Blowout moddal, s akkor mehet a marketing a Chernobyl Reborn Modra a Sp SDK megjelenéséig! :)

Megfelelő spawn editorral ez mind reális és megvalósítható szerintem.

Megkérek minden rajongót, aki érez magában motivációt, hogy támogassa dezodor munkáját és próbáljatok tanulni tőle, akit érdekel a moddolás!
THX

köszi.

a lényeg annyi, hogy össze kéne írni, hogy ezenfelül miket érdemes még változtatni. komolyabb dolgokra gondolok, szal ilyen fegyver meg akármicsinálást kérem ne írjatok le.

az all.spawn átírás ugyanis azzal jár hogy minden egyes próbához új játékot kell kezdeni, ezért nincs értelme minden héten kidobni 1 modot hozzá, mert akkor mindig új játékot kellene kezdeni, és az nemjó, tehát meg kéne nézni mik azok a reális, megoldható dolgok, amik beírásával jobbá tehető a játékmenet.

dezodor
Létrehozzak új topikot?
Mondjuk Chernobyl Aftermath vagy Reborn vagy hasonló néven.
Ezt a megálmodott Mod-ot nevezzük el, nyitok egy topikot neki, és majd oda írhat mindenki akinek igénye vagy ötlete van fejlesztési lehetőségre.
A legjobb ötletek benyújtói kaphatnak bétateszt verziót PMben.
Menjen a dolog ?

őőő aftermath név már van, vagyis mások már elkezdték annó, de nemtom hol tartanak vele... valami más név kellene, valami 1xűbb. (chernobyl extension mod ) vagy hasonló... nemtom

A game_relations.ltx-et és/vagy valamelyik script fájlt nem lehetne úgy módosítani, hogy a Zombik neutrálisak legyenek? Ne támadjanak meg, ha nem lősz rájuk. Lehetne velük beszélgetni, keerskedni, bár ehhez dialog-ot is kéne nekik írni, de ezt szerintem a dll fájlok nem látnák.
Azt viszont meg lehet, hogy barátságosak legyenek, amíg nem támadunk rájuk.
S itt jönne a lényeg:
Ha egy Controller hatósugarába kerülnek (van neki ilyen, Agropromban tapasztaltam), akkor ellenségessé válnak és támadnak.

Ha van valakinek konkrét elképzelése, hogy hogy lehetne ezt kivitelezni, vagyis hogy melyik fájlokat hogyan kéne átírni, az kérem szépen jelezze felém.

Köszönöm szépen

A gamedatában benne vannak a Mi24 Hind harci helikopter fájljai.
Az xrSpawnerrel is be lehet tenni az all.spawn-ba.
Nincs valakinek ötlete, hogy hogyan lehetne életre kelteni, azaz vezethetővé tenni?

Például én hiányoltam a savas esőt, mondjuk úgy hogy mikor esik el kezd sisteregni a ruhád s szépen lassan elfogy. De ha beállnál valami védett helyre semmi bajod nem lenne.

Benzinkút jó ötlet.

savas eső sem lehetetlen, végülis annyi hogy szkriptbe be kell írni, hogy amint eső van, kezdjen fogyni a ruhád életpontja, aztán ha az elfogy, akkor a tiéd is :F

Sőőt, nem kell hogy elfogyjon, csak hogy sebződjön és máris elég :) . Nekem be van lőve, hogy sose használódjon el a ruha, nem szeretem, hogy egy végigjátszás alatt vagy 10x kell ruhát váltanom, mert elhasználódik... :roll: .

És valami sercegő ill sistergő hangot lehetne berakni, mint pl a sugárzásé.

Redux moddal játszok veteran szinten godmod nélkül, hát oda kell figyelni.

Vissza
Top Alul