nah a blowkaka mellett folytatom tovább a sleep gomb parám... most megint nekifogtam és rájöttem 1-2 dologra. addig eljutottam hogy sikerült berakni a sleep gombot. elmesélem hogy:
először próbáltam simán berakni arra a helyre ahol a bétákba is volt... nemsikerült, mer már ott másik ablak van és nemfért össze, ha lentébb csusztattam akkor se volt jó, sehogy se akart megjelenni.
akkor láttam hogy ottvan bal alsó sarokba a time panel, ami nemkell mer PDA-n is van time... szal mondom milenne ha annak a helyén? Próbálkozás indult. Először kitöröltem a time részt és átirtam sleep részre és texturát cseréltem. nemjó. nah akkor fogtam és time néven hagytam, csak a textúrát meg text-eket cseréltem ki. hoppá és jólett... ezek után már csak az érdekelt, hogy a sleep mér nem akar magába menni, mér csak másnéven? talán levan tiltva keményen?
másik próba: ezek után fogtam a time panelt és megnéztem olyan helyen ahol a sleep panel volt eredetileg... hoppá és megy. kissé furcsa. próbálkoztam máshová is rakni, mindenhol megjelent és müködött :F ellenben a sleep gomb csak a time panel helyén volt hajlandó elindulni... érdekes... ha valakinek van ötlete, mer mostmár ugye lesz 1 működő sleep gomb amint hazajövök hétvégén, szal valahogy össze kéne hozni a sleep moddal, hogy ne npc-re hanem a gomb-ra hivatkozzon. aki vágja írjon már pm-et, köszi!