MOD ötletek

FEAR-ben pl hasznos az időlassítás. jól hangzik mikor az ellenség káromkodását először lassítva halljuk és folyamatosan gyorsul ahogy kikapcsoljuk bullet time-ot. 8)
ebben a játékban nem nagyon lenne használható, kivétel x1? laborokban

Ja, a FEAR-ban is tök jó :-) De megint a HL2 hasonlathoz kell nyulni: ahoz is első ránézésre haszontalan volt, de amikor felraktam, akkorát dobott a játék élményen, hogy újbol végig kellett játszanom azt is vele :-)

A S.T.A.L.K.E.R.-nél nem tudom hogy hol kell belepiszkálni a játékba vajon a BT-mod létrehozásához, a HL2-nél egyetlen egy .cfg file hozta létre. A tartalma valami ilyesmi volt:
sv_cheats 1
bind b "+BT"
alias "+bt" "host_timescale 0.3;phys_pushscale 20;cl_phys_timescale 0.1;Physcannon_maxforce 10000;physcannon_minforce 3000;physcannon_tracelength 1000;physcannon_maxmass 8000;physcannon_pullforce 8000"
alias "-bt" "host_timescale 1;phys_pushscale 1;cl_phys_timescale 1;Physcannon_maxforce 1500;physcannon_minforce 700;physcannon_tracelength 250;physcannon_maxmass 250;physcannon_pullforce 4000;"
Szval valami Framerate értékekkel kell vahinálni, ha jol értelmezem a dolgokat?

Azt meg lehetne oldani, hogy az AK-kra rá lehessen heggeszteni egy bajonettet? Szerintem irtó jól nézne ki.

lehetne valami olyan MOD is, hogy el lehessen venni a ruhát.
természetesen mindegyik valamennyire (el)használt lenne.

bg_

hali! Nem tudom hova tartozna ez a kérdés azért ide írom ,hogy milyen progival hogy tudnám kiszedni a hangokat a gammából, az oroswz szövegek kellenének belőle :D

ahh szerintem ő még ott tart, hogy a játékot is ki kéne csomagolni, mer utána már akár winamp is viszi az ogg-ot, max plugot kell leszedni hozzá, de pl egy soundforge simán viszi, és abba lehet vagdosni is...

amúgy aki vágja az anomáliák működését pl stancia1 -es pályán (amikor a kitörés indul, és először ugye csak szineződik minden, utána a sugárzás megnő erősen :) nah azt a részt kéne elcsípni mer a szinezés részt már átírtam másik pályákhoz is....) az jelezze már, köszi!

dezodor":23pabwdt mondta:
ahh szerintem ő még ott tart, hogy a játékot is ki kéne csomagolni, mer utána már akár winamp is viszi az ogg-ot, max plugot kell leszedni hozzá, de pl egy soundforge simán viszi, és abba lehet vagdosni is...

dezodor okos gyerek tudtam én ... zenét hallgatni tudok köszi :D kicsomagolni akarok orosz hangokat a gammából erre vagyok kiváncsi hogy lehet kiszedni!

ugye hogy ugye! (a név kötelez)

huh amúgy jó kérdés, volt itt egy link UNDB a progi neve, és simán kicsomizza a cuccokat... a lényeg hogy sorba kell haladni, 0-tól a végéig nemtom már mik voltak... és akkor jólesz.

nah a blowkaka mellett folytatom tovább a sleep gomb parám... most megint nekifogtam és rájöttem 1-2 dologra. addig eljutottam hogy sikerült berakni a sleep gombot. elmesélem hogy:

először próbáltam simán berakni arra a helyre ahol a bétákba is volt... nemsikerült, mer már ott másik ablak van és nemfért össze, ha lentébb csusztattam akkor se volt jó, sehogy se akart megjelenni.

akkor láttam hogy ottvan bal alsó sarokba a time panel, ami nemkell mer PDA-n is van time... szal mondom milenne ha annak a helyén? Próbálkozás indult. Először kitöröltem a time részt és átirtam sleep részre és texturát cseréltem. nemjó. nah akkor fogtam és time néven hagytam, csak a textúrát meg text-eket cseréltem ki. hoppá és jólett... ezek után már csak az érdekelt, hogy a sleep mér nem akar magába menni, mér csak másnéven? talán levan tiltva keményen? :D

másik próba: ezek után fogtam a time panelt és megnéztem olyan helyen ahol a sleep panel volt eredetileg... hoppá és megy. kissé furcsa. próbálkoztam máshová is rakni, mindenhol megjelent és müködött :F ellenben a sleep gomb csak a time panel helyén volt hajlandó elindulni... érdekes... ha valakinek van ötlete, mer mostmár ugye lesz 1 működő sleep gomb amint hazajövök hétvégén, szal valahogy össze kéne hozni a sleep moddal, hogy ne npc-re hanem a gomb-ra hivatkozzon. aki vágja írjon már pm-et, köszi!

dezodor":324ry74v mondta:
ugye hogy ugye! (a név kötelez)

huh amúgy jó kérdés, volt itt egy link UNDB a progi neve, és simán kicsomizza a cuccokat... a lényeg hogy sorba kell haladni, 0-tól a végéig nemtom már mik voltak... és akkor jólesz.

Köszike megpróbálom....

Vissza
Top Alul