Mod kereső

sith12
kb.4 hozzászólással korábban linkeltem, ha azóta nem tűnt volna fel. fogatlan

A Smrter Zone Alpha van fenn, eljutottam az erőműbe, (beszélgettem kicsit Strelokkal is miután szétlőttem a védelmét, erről fotó a másik topikban) de nem tudok visszajönni onnét.
Van egy épület ami mellett valami vagy valaki vissza visz a mocsárba.
Mizistennyilát kell annál az épületnél csinálni hogy el tudjam hagyni a map-ot. Vagy van még valami ami el kell ott végezni mire jön az idegenvezető? Vagy esetleg egy port fog az épület belsejébe dobni. Sajnos én kifogytam az ötletekből. A Clear Sky tagok is csak rohangálnak össze-vissza, ellenfél alig, mutánsok egyáltalán nincsenek.

mod_1: A probléma, hogy az épület ajtajának ki kellene nyílnia, de sajnos nem teszi.
Az üzi: attempt to use non-existent infoportion ˙(lim_elektro_fence)
no, böngészek tovább

ss_krist_f_05-06-11_10-21-32__garbage__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ennek jobb helyet nem találtam de érdekes kis modot találtam a cshez :D

Madness ez milyen mod? Red Bull energiaital... csúcs! :D

Valaki tud olyan CS modot, ami lecserélnél a hangokat? SHoC OL mod hangjai baromira tetszettek és szivesen végignyomnám a CS-t is ilyen módon.

nem a redbull az érdekes hanem hogy minden relikvia 10-15 változtatást okoz és az egész orosz :D

Tudtok valami Módot ajánlani ehhez a részhez? Valami olyat keresek ami tartalmilag a lehető legtöbbet adja hozzá. Nem grafikai tunning hanem a tartalmat bővíti ki vagy véletlen még felül is írja. Sajnos úgy tudom ehhez a részhez van a legkevesebb mod így nem is igazán tudom van-e egyáltalán ilyen.

OGSM egyértelműen. Nem töltődik magától az élet, új fajta artifaktok, tudósok, tudósruhák, új mellékküldik, ja meg az egész mocsarat el kell kb foglalni :D

Vissza
Top Alul