Mod kereső

gáborr":2kmisdiw mondta:
ez nem jo ujra kelet miata rakni a játékot:( meg törölte a mentéseimet plusz miko ujrakeztem a játékot megsemocant az ágynál valami más? :roll:

és egyébként eredti játékkal tolod , mer a torrentes verzió néha érdekes dolgokat produkál :wink:

torrentes de a játék akik leszeték tökéletesen megy nekemis csak a teherképeség nemtecik:D

[mod]Ugyebár no warez... Viszlát gáborr.[/mod]

nekem lett volna két ötletem is vagy elolvasod a szabályzatot és nme írsz ilyesféléket vagy másik ami sokla jobb meg vetted volna eredetibe és akkor szivesen segítettünk volna rajtad de így sajna pápá

Sziasztok!

Javaslom akik még nem próbálták ki a Stalker Skies 1.1 modot, ami gyönyörû égboltokat eredeményez (CS 1.5.10 alatt próbáltam ma reggel, SHOC alatt is jó volt) :D :D

És lenne még olyan kérdésem, hogy nincs valami mod a célkereszthez?

Sziasztok! Valaki tudna segíteni? Kéne egy olyan mod, vagy bármi megoldás ami esetleg kompatibilis az 1.5.10-es peccsel!...szóval kéne egy olyan amivel tudnám buherálni az éjszakákat, nem szeretek sötétben bóklászni! :-) ha valaki tudna valami megoldást erre azt megköszönném!
Ja...és természetesen a clear sky-ról beszélünk!

hallod arra még nem gondoltál hogy fejleszd ki az éje látó készülékedet második szintesre akkor probléma meg oldva ennyi

Olyan modot keresek ami megy a legfrissebb patchel és van benne freeplay.
THX

Ez jó mod cska én sjanos még az előző v1gyel ynomtam és megakadt limansznál mert nem tdutak a katonálk átmenni a hídon :D. De lehet h ebben már az meg lett csinálva :D.

Azt láttam az onlinewelthen-en is hogy erre többen panaszkodtak.
Én még most szedtem le, talán este kipróbálom.
Magyar szöveg, felirat működik, vagy ne is próbálkozzak?
Persze azért megnézem mi a szitu, de a readmi-je erre nem tér ki (vagy csak én nem láttam?)

mod:
A felirat, és a szinkron működik. A térképen az npc-k kijelzése nem mindenhol lett magyar. Gondolom mivel jóval nagyobb a nyüzsgés. A legnagyobb bánatom, hogy a súlyt nem tudom átírni. Pedig a mocsárban a gyűjtögetéshez kevés az 50kg. Az actor.ltx-ben nagyjából hasonló az eddigi modokéhoz, viszont a system.ltx hiányzik. No mind1 még próbálkozok.
Mára ennyi. jóccakát

Köszönöm a modot.
Feltettem, eredeti a játék, és mégis crashel. Ez mégnem olyan nagy gond. De hogy a Swampban egy kötszer 800 rubel...
Akkor inkább elvérzem.

Tibibá
Az engem is lelombozott kicsit, de úgy tűnik hogy tanultak ez előző SMRTER hibáiból és lehet keverni más mod-okkal. Én a SC trader moddal kompenzáltam kicsit. Meg átírtam 1-2 artefact-ot, hogy valamivel több súlyt tudjak cipelni, mert az actor.ltx asszem csak kirakatnak van ott. Az MP5-ösből meg csináltam egy SAIGA szerű stukkert. Nagyon baba lett, de néha valamiért elfelejt lőni. De ha beteszek a slotba egy másikat az meg működik rendesen. :?

Súgjátok már meg hogy akkor melyik fájlt kell átírni hogy olcsóbb legyen a cucc.

Bocsi, csak érdekel, hogy lehet egy H&K MP5 géppisztolyból (9x19 Parabellum) egy "Saiga-szerű stukkert" csinálni amikor az egy 12-es sörétes puska... Nem értem. (nem bántás, nem ismerem a modot csak érdekel!) :roll:

Pr0D1G7
Egyszerűen W_MP5.ltx-ben átírtam a lőszer tipus sorát, és az snd_shot sort valamint a RPM, és egyébb sebzési adatokat az SPSA fájlában található adatokkal egyezőre.
Tudom nem szép dolog így meg-gyakni a játékot, de a COP smrter mod után nagyon hiányzott egy ilyen stukker. Vagy azt nem érted hogy voltam képes ilyen aljasságra?
mod: régebben egy másik fórumon sokat szórakoztunk ilyen jellegű "fejlesztésekkel" de abba maradt mert a csúcsfegyver, a távcsőves kézigránát elérhetetlen maradt.

Tibibá
Szerintem ne írkálj semmit, baromi macerás...
Nekem ez a trader működik, igaz ezzel csak a Clear Sky bázis boltosánál lehet vásárolni, de durván át van írva. Gyakorlatilag többet fizet érte, mint amennyiért eladja. Egy kis kezdőtőkét össze lehet harácsolni vele, hogy utána már nem érdekel mi mennyibe kerül.
http://stalker.filefront.com/file/STALKER_CS_Trader_Mod;93815

mod: régebben előfordult ennek a fájlnak a használatánál, hogy nagyobb összegű tranzakciót követően agyvérzést kapott a boltos. PL. mikor mintegy 100db vintart hoztam vissza az erdésztől.
No, az ilyent célszerű több apró tranzakcióban végrehajtani.

Kipróbáltam a trader modot. Működött nagy meglepődésemre. Köszönöm még 1-szer.
Maga a mod egy kicsit bosszant, de remélem ha kijutok a kordonból jobb kedvem lessz...:D

Azt nem tudjátok hogy a lejjebb említett mod-ban hol találok egyedi fegyvereket?
Mert eddig csak 2-őt leltem, de biztos több van. A Traderek nem árulnak semmi hasznosat.

Vissza
Top Alul