Mod kereső

Helosztok

A clear sky ba nem lehet belerakni az állatokat ?amit dezodor is rakott a priboiba?mert szerintem jó dolog lenne. Meg jólenne valami jobb fegyver is,de nem az összes mint a Suff modba hanem csak egy pár darab hogy azért ne legyen túl könnyű a game.-

jó kössz felrakom,amúgy ez működik az allstuff v2 vel? mondjuk valam,iért az nem megy nálam.

nem igazán... pda cuccai a shoc-ban dll-be voltak, hiába addoltál új menüt, nem foglalkozott vele. Szerintem ugyanígy van a CS-be is, sőt biztos is.

Hát akkor a Clear Sky-hoz se készítek szívesen módot.... :S Pedig örültem először, sokkal stabilabbnak tűnt ez az Xray 1.5 :(

Nin véletlenül 1 olyan mod a CS-hez ami ezeket az idegesítő kitöréseket kivezsi a játékból?
Mert minden páylalépésnél rögtön kitörés ami oylan sokáig tart hogy teljesen elveszi a kedvem tőle.

Tud valaki olyan modról a Clear Sky-hez ami új fegyvereket ad hozzá. Olyasmire gondolok mint a Shadow of Chernobilnál az Oblivion Project.

az oblivion mod az arsenal mod fegyvereit használta. arsenal mod készülőben van clear sky-hoz is, pontos megjelenési dátumról nem tudok.

Helló!

Találtam egy fegyvert a neve:gp100
A kép:
00171178316.jpg

A link ahonnan letölthető:http://data.hu/get/1347724/gp100.rar.html
Telepítés: Annyi kibontod és mind a két mappából csak a gamedatát másolod át a játékba.
Amik vannak hozzá: új töltény.

Nekem múkodik !!!! :D

Helló!

Nincs benne vírus mert akkor az avasom jelzett volna!Minek írjam le hogy honnan szereztem senki se írja le sőt asse hogy vírusos-e!

azért mert benne van az etikettben. bár íratlan szabály, de annyi tisztelet jár általában a készítőknek, hogy a saját oldalukról linkelünk, vagy ha esetleg más linket tolunk, akkor odaírjuk, hogy ki és mi csinálta.

Le írom milyen oldal-rol szettem.
Link:http://stalker.filefront.com/file/Gosuke_Weapon_Mod_4;97837
ezen az oldalon szettem le! A többi le van ott írva angolul.

Sziasztok.. Én egy oblivion losthoz hasonló vagy olyan modot keresnék.. tudna valaki segíteni?... stalkerben clear sky al még nem nagyon toltam... Nem rég vettem meg és fogalmam sincs mien moddal probálkozhatnék ami ien. előre is köszi

Vissza
Top Alul