Mod keresése

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
nos ide jöhetnek azok a hsz-k ha nem találtok valmi mod-ot

Jim67
tudnál linket adni a oblivion lost mod.ról ?

kösz

de ez ugye nem egyezik a Oblivion Project nevű moddal ?

szerintem egyről beszélhetünk mert mikor elketdte Kanyhalos a mod-ot akkor még oblivion lost volt

xr3da2008021006182093ou7.jpg

de most akkor ez pontosan melyik mod is ?mert a oblivion lost -ba nem találtam ilyen cuccokat

amúgy nemtom, én nem hasonlítanám priboihoz. elvégre sfps 1 nagy modpack, mint az ol mod. nincs benne saját fejlesztés. ha megnézitek a lista végén a credits-t, minden feature máshonnan van, van benne abc modtól kezdve priboi-ig minden, de főként 1:1be az ol modot kopizta le. amikor már a másolatokat másolják tovább az már olyan jájjjj érzés.

Sajnos az sfps torrent áll, senki sem tölti fel. :x
Nem tud valaki egy másik linket? (guglival nem találtam)

Bár az sfps tényleg csak "egy modpack, mint az Oblivion Lost mod", de azért szívesen kipróbálnám, mert nekem nem az eredetiség a fontos, hanem a fun factor.
Szvsz nem olyan nagy baj az, ha valaki összegyűjt egy modpackot, bugmentesíti és kiadja (persze a megfelelő kreditek megadása mellett), és esetleg amivel jó újrajátszani a Stalker SOC-ot. Sőt, az se olyan nagy baj, ha nem csak egymásra dobálja a modokat, hanem úgy válogatja össze, hogy értelme is legyen az egésznek, meg egyensúlyban is maradjon a játék.

Angol verzió még nincs a 3.x-ből, csak a 2.1-ből. A 2.x-es torrent meg lehet hogy áll, mert az még nyáron jött ki, és azóta nem tölti senki sem.

a 3.x -es itt van: http://weapons-free.com/stalker/ (rakd be googletranslatorba, aztán megleled a torrent linket, ez le fog jönni, csak full japán... )

Az eredetiségre csak annyit akartam írni alapjában, hogy persze, nem baj az, csak tudod amikor már a másolatot másolják tovább, akkor olyan fanyar az egész... nem fejlődik a "modding community" sehová. Én sok oldalon mozgok, arra alapozom az előző postom, meg a mostanit is. Bár így megy ez mindenhol, nem csak a moddolásnál.

Nekem a mod neve meg van csak hogy honnét tudnám én azt leszedni? Az amit nem tudok.
A mod neve : Gosuke weapon mod Segítséget elõre köszönöm!

A Priboi story-t csak úgy fog működni ha az összes patchet felteszem a stalkerre?

Y3ti:

stalker.filefront.com -on fent van az összes Gosuke mod. Vagy pedig a hivatalos oldalán, amit googléba meg lelsz, vmi aikari.com vagy hasonló. keress gosuke factory -ra.

Murder3:

Elég az 1.0004 neki. Végső esetben az 1.0005-el is megy, ha az updateket leszeded hozzá a filefrontról, vagy a priboi honlapon is van link. Fontos hogy akár 1.0004 akár 1.0005-tel akarod tolni, mindenképp szedd le és kopizd rá a megfelelő frissítést. (külön van 1.0004-hez és 0005-höz)

dezodor : Köszi. Kifejezetten azt a modját keresem amiben RPK és P90-es van. Még régebben innét szedtem le. De már nemtudom ki linkelte. Nem baj. Köszönöm.

Olyan módot keresek ahol az ellenség nem lát. Vagyis egész nyugodtan meglehet vakarni az állát anélkül hogy látna. :D :D Van valamien ilyesmi mod állítólag csak én nem találtam még rá.

Már jó ideje keresek ezeket a modokat:

- üzletelhessek az NPC-kel
- lelőhessem a madarakat
- több szörny, zombi, stb

Nem szeretnék nagy modot feltenni, ezért kérdezem tőletek. Kész modokat keresek, nem vagyok otthonos a mod-készítésbe.

Nagyon köszönöm a segítségeteket! meg-hajol

Vissza
Top Alul