Mod hibák

KönigsTiger

New Member
Csatlakozás
2008.10.05.
Üzenetek
4,024
Reakció pontszám
0
Hely
Skandinávia
ezt a szobat azert nyitottam mert nagyon sok oan hiba van ami a modoknal eloszokott jonni. itt lehet segiteni masokon (foleg rajtam) h ok is elvezhessek a dolgokat.
legfrissebb pecs van fent
1,feltettem 1 modot(heliosspawnmenu1.3) de eltunt a fegyver a tavcso minden amit tudtam fogni a kezembe loni tok, van torkolattuz de nincs celkereszt. leszedtem a modot ezutan inditottam uja jatekot is de nem alltak vissza a dolgok a rendes kerekvagasba.

azota oan megoldodott mondjuk. lol2 a spawn menu kikapcsolta a hudot. egyebkent mindenki ovatosan hasznlagassa a modokat. vmeik amcsi forumba olvastam h 1 mod kicsinalta a gepet lol2

csak is véletlen 1beesés lehetett. pont akkor fikkant fel a gépe amikor játszott, legalább van mire fogni :D

ha jol ertettem akkor ugy volt h a videokari beallitasait allitotta a mod meg uj texturak szoval erosebb videokari kellett volna hozza meg a proci is jobb kene, ez eddig oke. o viszont regebben lekapcvsolt par beallitast a biosba es ezert pusztult meg a gepe

egy jó tanács ha nem értünk a bioszhoz ne álítgassunk ott semmit én soha nem álítottam ott még semmit se mert nekem kínai az egész.

en ott csak egy dolgot allitottam de azt is csak az elozo gepemen, de csak a jelszot allitottam mert oan dolgok voltak a gepemen :D

ha nem tudod akkor minek írod be. Ez olyan mint amikor órán megkérdeznek valamit és vki felnyújtja a kezét és azt mondja tanár úr én nem tudom.

Reloaded 0.8.5-el játszok (nincs neki témája). Nem akármi, hogy mennyivel ad többet a játékhoz mint a complete azt még nemtudom de méretre kétszer akkora - szép textúrákat csináltak hozzá, ki van kissé szárdva néhol a mocsár :D meg van végre normális shootgun (értsd nem a tökénél tartja a fegyvert a stalker) viszont mikor Valerján küldene harcolni ledob a játék buggal. Játszott már ezzel valaki más is?

Üdv Urak!
Meg tudná mondani valaki hogy a pda buborék feliratait hol tárolja a játék (vagy inkább a magyarítás)?
Azokra gondolok, amik az adott területen jelenlevő élőlényeket jelölik, és akkor jelennek meg amikor a térképen matatunk az egérrel.
Köszönöm!

Vissza
Top Alul