MiniMOD-ok Gyűjteménye

SuperKocka

New Member
Csatlakozás
2010.12.11.
Üzenetek
134
Reakció pontszám
0
Hely
Pripjaty
Gondoltam elkéne egy ilyen kis topic ide is, hogy a kisebb, de annál jobb MOD-oknak is legyen helye. Meg is ragadnám az alkalmat:

Silent Killer(saját gyártmány)

http://rapidshare.com/files/438877874/cop_silent_killer.rar

Ki lettek kapcsolva a fegyverek, csak a kés, távcső, csavar maradt. Legyél Hardcore és vidd végig ezzel. Működik is.(nálam)
(5 tized másodperc alatt letölti, csak a forma kedvéért raktam rarba.)

O.o azért ez már beteg. Pripyatban egy szál késsel berongyolni az old bcd-re 500 monolith-os közé... vagy zaton végén a mercenaryb base-be... xD de asszem nekem való:D sniper crowbar nincs?:D

Én csak úgy szoktam "MOD"-okat csinálni, hogy átírok ezt azt. :P De nem méltók arra, hogy feltöltsem őket.De csináltam olyat, hogy:Kicseréltem Strelok Sig 550-esének (SGI-5K) a modelljét LR300 (TRs 301)-ra.És átírtam néhány "értékét" pl sebzés.És most az az én kabala fegyóm ;).

Itt az a lényeg, hogy a kis MOD-oknak is legyen esélyük, úgyhogy nyugodtan töltsd fel :)

Na igen csak nem tudom, hogy hogyan kell. :P Pedig elvagyok az ilyenekkel.A BULAT-ból is olyan ruhát csináltam, hogy a SEVA és az Exo elbújhat xD.

Egyszerű. Ha elküldöd nekem a fájl-t, akkor megcsinálom. Aztán vagy visszaküldöm neked, vagy feltöltöm én, ahogy neked jobb. Vagy el is magyarázhatom.

emberek, még ha nem is tudok modokat csinálni, azért gyakran fogom látogatni ezt a topicot, mert imádom ezeket a kis modokat

arachanocs: Hiába látogatod a topic-ot, senki nem ír ide, én meg most egy nagyobb project-en gondolkozok és így én se fogok egy darabig most ide home made modokat tenni, max egy-két linket.

arachanocs:Nagyon egyszerű mini mod-okat csinálni! :) A legegyszerűb ha átírod a fájlokat! :D Pl így lehet erősebb és pontosabb fegyókat ill jobban védő ruhákat "készíteni". ;)

FN Minigun (saját gyártmány, természetesen :) )

http://www.megaupload.com/?d=HOAO0YKQ

Nem nagy cucc, a texture-t nem cseréli le, de a statokat igen. Működése nem biztos, lehetséges, hogy nagyon sűrűn beakad, de remélem műkszik. 50.000 Rubel az ára egy boltban, de mivel nem nagyon árulják a boltokban az FN 2000-et, ezért csak hulláknál vagy titkos helyeken találhatjátok meg. Bwahahahaha! Na jó, ha megszerkesztitek a char_desc_gen akkor is, de az nem tiszta játék :D

Vissza
Top Alul