Mindent az alvásról

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

Barin

New Member
Csatlakozás
2008.12.14.
Üzenetek
1,966
Reakció pontszám
0
Mielőtt bárki is beleköt abba hogy ez mehetne az "Álmok" topikba is azokat megelőzöm mert ahhoz hogy ki hogy alszik el annak nicns köze ahhoz hogy közbe mit álmodunk :)
Na szóval az üzifalas szúnyogtémáról jutott eszembe az hogy lehetne egy ilyen alvós topik amibe leírhatná mindenki azt hogy hogy alszik el, hason vagy hanyatfekve szeret, vagy zenére esetleg, aki tud aludni 15 órát az dicsekedhet vele és természetesen arról is hogy a zavaró tényezőktől ki hogy szabadul meg mint például a szúnyogoktól :)

Hülye vagy XD
Ülve erkéjen 1 széken lassú számot halgatva nézve a hold fényét miközbe a birkák a réten mászkálnak,számolni kezdem,és azon kapom magam hogy elalszok
1 Szer történt meg velem,életembe nem aludtam 1 egész napot hála ennek XD

Elfelejtettem megírni a másik hozzászólást..
nemvagyokhülye :D:D
Én nem bírom ki sokáig alvás nélkül bár már volt olyan hpgy teljesítenem kellett :)
Én hason szeretek, zenére..valami nyugisra például Cseh Tamás vagy Lily Allen de Mooze-re is sikerült már :D Stalkeros hangulatba sikerült :) Mindig nagy alvó voltam :D

meséld azért van ez a topik :) alvós történeteknek is! :D

Hát igen, az alvás :D
Én vagy franciaágyon elnyúlva, vagy pedig kanapén usszekuporodva szeretek, hasonfekve :D
Amit viszont mindenképp próbáljatok ki (feltéve, ha egyedül vagytok a házban), hogy nem viseltek közben ruhát :D Nálam ez nem nehéz, mivel egyedül lakom, de irtó kényelmes, olyan szaabaaaad :D
A szúnyogok ellen pedig a szúnyogháló+elektromos szúnyogirtó kombó a leghatásosabb.

Aludtam én már fejjel lefelé a cipősszekrénynek dőlve is :D
Ti szoktatok horkolni?

Teljesen mélyen én csak az ágyamba tudok aludni, máshol csak olyan félálom és utána fáj a fejem :(
Utolsóhéten suliba matekon aludtam egy jót első padba(!) :D

Az semmi,haverokkal mentünk repülővel azt tett 1 fordulót tod, olyan kezdő személyzet aki nem tesz semmit,oda megy,észre se vesznek hogy ott maradtam,és vissza megy Pest re,és ott kelek fel,azt hiszem hogy még else indult 1 nap alatt,nálam az minden ^^
Első padba?Grat XD

Barin":7jt3rg29 mondta:
Mielőtt bárki is beleköt abba hogy ez mehetne az "Álmok" topikba is azokat megelőzöm mert ahhoz hogy ki hogy alszik el annak nicns köze ahhoz hogy közbe mit álmodunk :)

Van egy Társalgónak elkeresztelt topic is, amiben bármit le lehet írni, nem kell minden apró-cseprő dolognak új szobát nyitni, úgyhogy zárom a topicot.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul