Milyen VGA kártyád van?

Milyen VGA kártyád van?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
jim67":e2v83jan mondta:
szerintem jó lesz neki a radeon 9600xt (256mb) is (most jött vissza az emali a gamestar-tól és azt írták hogy a gépemen szépen fog menni)
és egy idézet: "Ami a technológiai részt illeti, mindenképpen fontos kiemelni, hogy bár a S.a.l.k.e.r közepes beállítások mellet REMEKÜL fut egy átlagos gépen is, egy csúcsmasinán fantasztikusan fest főleg ahoz képest , HOGY mióta készül ( :twisted: ). A látványvilág KICSIT a SOURCE engine legutóbb látott verzióját idézi,DE nem is ez az igazi mutatvány, hanem a környezet KIDOLGOZOTTSÁGA, VÁLtozatossága"
SZóval nem kell megilyedni fog az menni kicsit régebbi hardver-el is (csak nem olyan lesz a látványvilága) :arrow:

Ezek akkor nem játszottak a Betaval... 10 főnél nekem már áppszoláte játszhatatlanul szaggatott..

DE játszottam csak normális szerveren JA és 15-voltunk (és mondom hogy nem szaggatott (csak akkor ha valami ment a hátérbe)
(ja és nem szaggatott) tudod a hsvernak 8mb nete van szóvaln nem volt LAGG sem :lol: :lol: lövés1 (és milyen géped van ???) HA !!

a minimum gépigény azt írja hogy direct 9.0.c és 18mb vga na an nekem 256mb van és BIZTosan hogy menni FOG .

jim67":12b84mx3 mondta:
DE játszottam csak normális szerveren JA és 15-voltunk (és mondom hogy nem szaggatott (csak akkor ha valami ment a hátérbe)
(ja és nem szaggatott) tudod a hsvernak 8mb nete van szóvaln nem volt LAGG sem :lol: :lol: lövés1 (és milyen géped van ???) HA !!

A 8Mb a letöltés, a feltöltés a lényeg :wink:

a feltöltése az asszem 4mb de AKKOR sem volt lagg :lol:

jóvan má nem tudom pontosan de az apja egy cégnél dolgozik és a netük meg nagyon,nagyon gyors meghajol szóval jó nekik meg nekem is meg ahaveroknak is :x

és azért az sem mindegy hogy aki jáccik annak milyen gépe van
(mert ha valami xar celeron akkor jóhogy LAGGOL meg sssszaaagggatt a játék)

Hogy örül itt mindenki a minimumoknak...
Komolyan, összekarakok egy minimum gépet én is és együttérzésből azon játszom majd... lol...
:?

nekem se de azt monda a szervizes (mikor kicserélték a vga hűtését és memóriát raktak bele ) "ez a gép EGY évig még jó lesz és járékokra is az öcsémnek is ilyen gépe van és azt mondtam neki hogy ne dobd ki a pénzedet a fejlesztésre hanem majd jövőre vegyél 1 teljesen új gépet
(szerintem igaza van (jó esetleg 1 kis ram bővítés)

jim67: nagy igazság. Úgy érdemes, ha az mber időről időre full új gépet vesz. Én is csak VGA-t cseréltem eddig de RAM-ról meg prociról le is mondtam...

Sziasztok!

Szerintem bőven elég lesz neki egy 256MB-os 256bites kari is!

Nekem csak 7600GT-m van,gondolkodok egy 7900GTO vagy egy X1950XT-be is,de minek az 7600GT-n minden elfutott idáig.

Remélem jól fog futni a STALKER ezen a gépen:
AMD A64 3000+
2GB SAMSUNG DDR 400
Leadtek WF 7600GT

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul