Milyen VGA kártyád van?

Milyen VGA kártyád van?

• nVidia

Szavazat: 0 0.0%
  • ATI

Szavazat: 0 0.0%

• Összes szavazó
    0
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
MINDIG nVidia kártyám volt. Ennél is maradok. 7900GTO 512MB. Akkor lesz csere, ha kijön kissebb csíkszélességgel a GF8 passiv hűtéssel :D

Én most úgy vagyok, hogy annál több pénzt, mint amit erre a mostanira költöttem, úgysem adnék ki videókártyára.

Akkor ha fejlesztesz vegyél tuningos karit, amiben van sok rejtett kraft :wink: pl 7900GS :roll:

Óckodom az nVidia-tól. Eddig az ATI bejött. Biztosan ATI-nál is lehetne olyan kártyát találni, amiben van sok rejtett lehetőség.

Ez a topik nem fog átmenni nVidia vs ATI háborúba :D csak statisztika céljából nyitottam :)

Akkor inkább mondd el milyen jó az ATI és ne azt, hogy szerinted szar a másik, amikor nincs összehasonlítási alapod pattog1

Összehasonlítási alapként csak a szerelő/beszerző) véleményét tudom mondani. De ebből ne legyen vita. Ha majd oda jutok, hogy megint új kártyát akarok, úgyis megkérdezem itt is, hogy az adott összegből mit lehet kihozni és ha akkor az nVidia jobb lesz, akkor úgyis az lesz.

Erre értem, hogy ha összeségében adott pénzből egyik vagy másik jobb kártyát csinál, akkor azt veszem.

Teljesítmény egy dolog, képminőség meg egy másik. Ezért is vettem nVidiát. (Elsősorban nem ezért)

Csak nézz meg két egyforma képet, amit nV és ATI kártyán csináltak. Látni fogod a különbséget.

pYura":12d4ndi8 mondta:
Csak nézz meg két egyforma képet, amit nV és ATI kártyán csináltak. Látni fogod a különbséget.

Én meg egy ATI X1950Pro-t tervezek majd a STALKER alá a képminőség és a teljesítmény miatt. A 7900GS-t veri és a 7950GT-vel egyszinten van. Többet nem akarok rákölteni.

Képminőség: DX9-es nVidia kártyák HDR alatt nem tudnak AA-t, az ATI kártyák viszont igen. :)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul