Milyen procival várod a Stalker megjelenését?

Milyen procival várod a Stalker megjelenését?

• Intel Core 2 Duo

Szavazat: 0 0.0%
  • AMD X2

• Egyéb dualcore

• Egymagos Intel

• Egymagos AMD

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
ati711":2fgm8ob8 mondta:
Akkor elképzelhető hogy el fog indulni nekem is?
Engem is felvehtettek MSN-en szerintem én is tuningolni fogom a gépemet valamikor a jelenlegi - 2 GHz Intel Celeron, 512MB DDR RAM, Ati Radeon 9550 256MB - és a Resident Evil 4 akadás nélkül tökéletesen megy - jó csak ajánlani tudom próbálja ki mindenki amíg a S.T.A.L.K.E.R. ra várakozik. :twisted:
ati711@citromail.hu

Celka , fél giga ram 9550 ... Nem lesz egy hudejujjdekafa...

de menni fog az a lényeg (nem az hogya legmagassabb grafikán játszd végig)

jim67":sk27wra2 mondta:
de menni fog az a lényeg (nem az hogya legmagassabb grafikán játszd végig)

Így van az a lényeg nem pedig hogyan élvezkedsz a kilátásban.

NEM baj hogy nnincs bene hdr (szerintem igy hangulatossab lesz hogy nem lesz mindenhól napfény , ésa gépigénye se olyan nagy )
8)

Crayon":2cvye18w mondta:
iNTEL Core 2... 2x3.00Ghz 2x2mbyte L2 cache... egy dolog tudta eddig megizzasztani... a meleg :)
taps1 Honnan indultál? Nekem most 3200MHz-en megy egy E6400, 3400MHz is fulll stabil csak már kicsit melegszik, 3500MHz-el még lehet benchmarkokat nyomni, 3600MHz-el lehet bootolni meg winbe mászkálni :D de ide már kéne vmi komolyabb hűtés (víz).

widra":2cvye18w mondta:
a x-ray a HDR-t nem támogatja
Már hogyne támogatná?? :roll:

jim67":2cvye18w mondta:
ok de majd vegyél fel !!!! na itt a cím: http://www.edigital.hu/home.php?cat=412
és itt a válasz Tibi kérdésére:
intel p4 proci 3ghz 18000-.

Ennyiért kapsz 3700+ SanDiegot, ami (sokkal) jobban megéri :wink: http://ipon.hu/?product_id=13624

sajna nem tudtam meghúzni mert a zalmanomat be kellett áldoznom a szervergépbe... gyári hűtéssel meg nem bohóckodok...
Amúgy azt arra írtam, hogy nyáron nagy melegbe kellett a nyitott gépház mellé a szobaventi mer lassult szegény rendesen...

Szerintetek AMD Sempron 2600+ (órajel: Athlon XP 1.83 GHz) procival el fog indulni? Lécci mondjatok valamit mert most akarom megrendelni de ha nem fut akkor még másik procit kell beszerezni :S !

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul