Milyen procival várod a Stalker megjelenését?

Milyen procival várod a Stalker megjelenését?

• Intel Core 2 Duo

Szavazat: 0 0.0%
  • AMD X2

• Egyéb dualcore

• Egymagos Intel

• Egymagos AMD

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Egymagos AMD-vel várom, de majd ha megjelenik a játék akkor fejlesztek a gépen. :D

Én egy egymagos Intellel, azon belülis egy 2,4Ghz-s Cerkával. Hamarosan (1-2 éven belül) szeretnék váltani egy AMD Athlon 64 X2 valamelyikére.

majd ahogyan a keretem engedi a procivásárlást, mert most veszek új bringát is lassan szóval nem lehet elég dellát összeharácsolni :cry:

Sajnos ezek drága dolgok.
Én is elkezdtem félretenni a tandíjamra, biztos, ami biztos. Abból nem akarok procit venni.

AMD X2 3800+ most akciósan láttam 36e-ért BirdPcnél, de 40e körül már lehet kapni E6300-at (nem itt) :) márciusig meg mennék még le az árak.

pYura":1llxkqfj mondta:
AMD X2 3800+ most akciósan láttam 36e-ért BirdPcnél

Wehh ...akció :?

RED Tower Computer - brutto 30.827 Ft
WWW.READY.HU - brutto: 30.828 Ft
ALIEN Computers Kft. - brutto:34.350 Ft
"Nem itt" meg biztosan még olcsóbban is be lehet szerezni. :wink: :idea:

De márciusig biztos mennek le az árak. :D Főleg, hogy a 65nm-es AM2 lenyomja majd mert olcsóbb az előállítása a kisebb méret miatt.
Én április-május környékére tervezem a gépfejlesztést a memória árak függvényében. Addig is STALKER DX8 mód rulez. :lol:

Szerintem +10kt még mindig megér a C2D ha tuningot is belevesszük :roll:

ps.:Nekem 20k alatt volt a 3700+ ami elég jó ár volt érte.

Chabi":3nlr1p0d mondta:

Több +K-t is ? :roll: Az X2 3800+ is megy szinte mindegyik az X2 5000+ sebességen (tuningal)

Chabi":39fldgld mondta:
Chabi":39fldgld mondta:

Több +K-t is ? :roll: Az X2 3800+ is megy szinte mindegyik az X2 5000+ sebességen (tuningal)

Igen az új architektúra megér ennyit, mert egy 2400Mhz X2 teljesítménye egyezik meg egy E6300-al alapon.

Én is remélem és akkor olcsóban fogják adni a 65nm-es procikat, mert olcsóbb az előállítása is. :)
A magasabb késleltetés a szerintem a tuning képesség miatt lesz. 1-2%kal lassabb L2 cache, de akkor nem kell akkora feszültség a tuninghoz. 65nm meg alapból jóval kevesebbet eszik mint a 90nm.

Chabi":pboqubwb mondta:
Én is remélem és akkor olcsóban fogják adni a 65nm-es procikat, mert olcsóbb az előállítása is. :)
A magasabb késleltetés a szerintem a tuning képesség miatt lesz. 1-2%kal lassabb L2 cache, de akkor nem kell akkora feszültség a tuninghoz. 65nm meg alapból jóval kevesebbet eszik mint a 90nm.

13787.png

13789.png

1600x1200 :lol: Na ne fárassz, nekem a max amit bír a TFT-m 1280x1024, de inkább 1024x768-on játszok.

Fogyasztás: várd meg a PH teszteket. :wink: :lol:

Szerintem tök mind1 hogy 70 vagy 110 FPS-el játszol (1600x1200). Alacsonyabb felbontáson meg meg ugye kit érdekel, hogy 150 vagy 170 az FPS ? :lol: Engem rohadtul nem.

Hiába fáradsz, úgyse tudod megmagyarázni nekem a C2D előnyét, inkább veszek 2GB RAM-ot abból a pénzből az X2-es AMD mellé. :wink:

Az AthlonXp-vel is elvagyok 6 éve (1600+ Palominoval kezdtem), most ez az AM2-es X2 szintén elég lesz 6 évig amennyit én játszok. A net és a fórum úgyse lesz gyorsabb ha C2D-t veszek. :lol:
Bár TE nagy gamer vagy, neked biztos jó vétel lesz. Szépen fejlesztgeted aztán majd jól eladod ha 20FPs-el kevesebbet megy 1600x1200-on mint egy másik PH-s arcnak egy következő generációs procija. :lol:

Ezt a cinikus hangnemet ajánlom folytsd magadba, mert más nem kiváncsi rá.

Részemről C2D téma lezárva, nincs értelme úgy látom erről beszélni... nem1

Bocs ha cinikusnak hangzott.

Belinkelek 2 progit amit TILOS megemlíteni a PH-n, mert nem akarják ezzek használatával tesztelni a dualcore AMD procikat (thx fLeSs). Volt róla is egy topik valahol, ha csak ki nem törölték. :D

DarkSience XCPU v1.0 >> Katt <<

AMD Dual-Core Optimizer >> Katt <<

Csakhogy lásd nem a levegőbe beszélek:

3DMark05 - 1 CPU Support
Optimalizálás nélkül >> 6635 CPU score <<
Optomalizálással >> 8391 CPU score <<

3DMark06 - Multi CPU support
Optimalizálás nélkül >> 1860 CPU Score <<
Optomalizálással >> 1862 CPU score <<

Mint látható az optimalizálással egyből ki is jött az a teljesítménykülönbség ami a második processzor magot használatát mutatja egy egyszálra írt grafikai tesztprogramnál.
A 3Dmark06 meg több proceszort is kezel, ezért nem változott az eredmény az optimalizáló driver használatával.

Én ezért akarok mindenképp AMD X2-t. :wink:

Részemről téma lezárva, ez nem a PH. :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul