Milyen OP-rendszerrel várod a S.T.A.L.K.E.R.-t?

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Windows XP pro english sp2. Ha jobb lesz a Vistan, akkor váltok és csakis akkor.

* Home Basic: 67 000 Ft; upgrade* 34 000 Ft
* Home Premium: 79 000 Ft; upgrade* 53 000 Ft
* Business: 97 000 Ft; upgrade* 65 000 Ft
* Ultimate: 130 000 Ft, upgrade* 87 000 Ft.

* a Windows egy korábbi változata frissíthető vele. Ennek hiányában üres merevlemezre nem telepíthető. ( :shock: )

-forrás: http://it.news.hu/cikkek/2007-01-30/win ... m_elmarad/

Vagyis ha van XP-d, akkor elég az adott csomag upgrade-je is :shock:

szerintem xp-vel is jól fog futni (azt visziont láttam hogy vista nem szereti az fps-eket(szomszédomnak van vista) :idea: szóval egyideig marad az xp

vista +xp+linux de úgye az utolsó csak emuval az meg nem sok szerintem ikszpé lesz hozzá a nyerő habár nekem vistán is elég jól ment a dolog

és az megint más kérdés, hogy kinek van eredeti, vagy letöltött vistája.
mert ezeken már lesz valami secure dolog gondolom :S

wasaby44":2n1zckk9 mondta:
juj mondd el honnan szedted le plz és a progit is mellékeld, s jutalmad nem marad el :D

Emberek, ez egy nyílt fórum... Warez témák nem megengedettek, aki nem érti ezt meg majd "elnyeri jutalmát" :!:

Valaki próbálta a BETA-t Vista-val? Mer nekem P4 3.00Ghz HT, 1Gb ram, GeForce 6800... Úgy szaggat, meg olyan instabil, hogy nemigaz!!!! Nektek hogy ment... Ahogy olvasom, ezen a gépen maxon kéne mennie simán! Remélem optimalizálják a végleges verziót!
Választ köszi!
RoCky

Maxon? :? szerintem vedd lejjebb a beállításokat... Vistaval elvileg lassabb egy nagyon kicsit vagy egyáltalán nem megy (hallottam driver inkontabilitásról sajnos)

pYura":2pbegar8 mondta:
Maxon? :? szerintem vedd lejjebb a beállításokat... Vistaval elvileg lassabb egy nagyon kicsit vagy egyáltalán nem megy (hallottam driver inkontabilitásról sajnos)
Hát úgy értem maxon, hogy aki már próbálta, ezt írta... Mert mondjuk mediumon se jobb... :D Meg olyan erőltettetten megy, úgyérzem. Néha lefagy, tele grafikai buggal.. Olyan, mintha az utca közepén tó lenne, akkor mindenhol árnyék"szerűség"... :D NAh majd a teljes!!!

Hardwer és szoftver abszolút együtt határozza meg, megy-e a vista-n vagy sem, szerintem, így abszolút esetfüggő, hogy vista vagy xp jobb-e alá... Szerintem...

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul