Microsoft Windows XP

a crystal xp az télleg a legjobb (de ha le akarod törülni akkor lehet az egész windows-t újrarakni )

me csak azért mert havernál fent volt (valami régebbi virzió és azt mondta hogy nem tudta leszedni (vagy nem akarta :wink: )

Minek lassítjátok a gépeket ezzel? Ha ilyesmi van fenn sokkal többet kell dolgoznia szerencsétlennek... Klasszikus windows nézet a jó :)

CustomizeClassicStartMenu.jpg

jobb gomb az asztalon aztán témák és ott :idea:

a legnagyobb gond az, hogy a vista meg az xp alatt sem lehet kikapcsolni a luna-t meg az aero-t sem. nálam 1-2 mega volt a különbség.

azért mert nem lehet! csak nagy átvágás, hogy nem megy az aero, ha az nem lenne, nem lenni GUI amin wörökölsz, csak a speckó effekteket kapcsolja ki. ugyan ez van az xp-vel is teljesen nem lehet kikapocsálni. annyi memóriát nem szabadít fel amennyi kellene, szóval nem éri meg ki-be kapcsolgatni, aki vistát használ annak van legalább 1-2 gigs memoriája.

http://download.microsoft.com/download/ ... System.ppt

Azt elismerem, hogy tevőlegesen nem gyorsít, de nem is lassít, ha kikapcsolod ezeket. Egyrészt az XP-ben az alapsémát képekből rakja össze, Vista alatt meg még a videókártyát is dolgoztatja. Ehhez képest a klasszikus nézet még mindig sokkal egyszerűbb a gépnek...

Az meg már csak személyes véleményem, hogy hányok az XP meg a Vista alapkinézeteitől... A 2000-es volt az utolsó Windows, ami tetszett alapjáraton:)

nos igen a 2000 az tuti volt sokáig használtam is XD az aero meg csak a gpu_t használja persze csak ha dx9es kártyánk van meg egy "kis" memót használ persze ha gyenge a vas akkor meg szoftveres mod, de a ppt.ben részletesen le van írva hgy is van ez.

szerintem az eddig legjobb kinézete a 3.11-nek volt :)

Más (kérdés): előfordul (mondjuk 5-ből 1x), hogy az svchost.exe valamiért 100% közeli processzorhasználtságot produkál, akkor is, ha nem csinálok semmit a gépen. Mondanom sem kell, ha akksiról megy a gép, ez kb megfelezi a telep élettartamát, így általában egyszerűen le szoktam állítani a kérdéses fájt feladatkezelőben... Jó volna viszont tudni, miért csinálja ezt?

Nos ugye az svchost.exe felel a netes dolgokért, hálózatért etc. az hogy sok procit zabál lehet hogy valamelyik feleslegesen megy vagy támadás érte a gépedet mást nem tudok...

Vissza
Top Alul