Microsoft Windows XP

Új gééééép :?: :?: :?: Akkor Te valami olyat is tudsz, amit én nem :D .
A lemezek biztosan nincsenek tele, a lapozófájl 4 gigára van állítva (a 12 giga szabad helyből szóval a C sincsen tele), a többit meg nem tudom. De mostmár úgy vagyok vele, hogy szrok bele az egészbe, nagyon elegem lett abból, hogy ilyen hülyeségek miatt azzal kell töltenem az időmet, hogy kiderítsem, vajon miért is csinálja azt, amit csinál. De végülis ez a géppel együtt jár szóval ha használni akarom ezt is meg kell csinálni (ezt most gyorsan megválaszoltam helyettetek :D ).

szegény tibi (ésha esetleg leformáznád az egészet..... vagy esetleg mozgasd meg a memória modulokat.... végső esetben ha nem lessz jó akkor marad az a megoldás hogy veszel 1 új gépet és ez meg jólessz mondjuk virágládának vagy ajtótámasztónak :D

Reinstallt a Clear Sky megjelenése előttre terveztem (ha minden igaz, márciusra), addig még kihúzom ezzel a szutyokkal. A gépcsere még 2-3 évig szóba se jöhet, csak ha létfontosságú/nagyon drágán cserélhető, vagy egyáltalán nem cserélhető alkatrész megy tönkre :) .

Elnézést Tibi hirtelen azt hittem, hogy exibinnek válaszolok, mert neki a Gépigény fórumban szintén kékhalál gondja van. Elnézést :)

képzeljétek fe akartam tenni a deus ex-et (eredeti dobozos verzió erre cd-hibát ír ki ) na mondom akkor letöltöm aztán jáccok le is tölöttem fel is ment de elindítom és úgy szagat mint a hét szentség....... pedig a gépem 100000000* jobbb mint a játék gépigénye (lehet za a baj hogy xp-n futtatom....vagy valami más ??)

meg annak a gyereknek akinek eltünt a tálcája nah képzeljétek ha bal oldara viszi az egeret az is eltűnik (mintha nagyobb lenne a képfelbomntás mint a monitor :?

Furcsa, amikor írtam, hogy volt megint kékhalálom és fogalmam se volt, hogy miért, utána még egyszer volt ilyen és azóta se fordult elő <:D> <:D> . Nagyon rejtélyes dolog ez az XP :) .

Kellett nekem írnom, hogy régen volt :roll: Újabb, de ehhez már írt ki problémát is:
dscn2413.jpg

Ez vajon mi lehet?

Nem, mert ha elrontanék valamit, nem lenne pénzem újra :) Meg most 10-15%-ért sztem nem érdemes elégetni egy videókártyát...

Tibi":76clnf00 mondta:
Kellett nekem írnom, hogy régen volt :roll: Újabb, de ehhez már írt ki problémát is:
dscn2413.jpg

Ez vajon mi lehet?
az ilyen hibák a memória kezelés-ből adódhatnak, mivel sajnos a windows nem címzi meg a hibás cellákat a mermóriában, így oda is írhat, ami hibás, ellenben a linux ezt nem engedi meg, nincs ezzel semmi gáz restart aztán megy a vas megent...annyit lehet tenni, hogy lefuttatsz egy memtestet a gépen, persze teljeset meg persze csak akkor ha még nem javasolták volna, vagy ha több memória van a gépedben, most a modulokra gondlok, akkor kiveheted megcserélgetheted őket páros páratlan foglalatba beletéve, csak akkor ha 2-nél több a dimm foglalatok száma 8) avagy lehet az alaplap hibája is ott is csak a rossz memóriakezelésre gyanakszom.

2*1GB van benne, egy páros és egy különálló foglalat van (a párosban vannak), régebben (kb .3 hónapja) futtattam le memóriatesztet, akkor nem volt semmi :?

próbáld ki hogy radirra leradírozod a memóri a érintketőket és visszarakod csak fordítva :idea:

Lehet, hogy hülyeséget mondok, de sztem el sem indul a gép vagy a bioson nem jut túl, ha csak egyetlen érintkező is rossz. Vagy ennyire igénytelen a gép?

Vissza
Top Alul