Microsoft Windows XP

:D alapból igyment mikor 1024 mb memória volt igaz akkor kicsit hosszabb volt a betöltés és kicsit swapolt :D

hát igen nekem fél giga rammal kicsit swappol :D
egyébként be... hogy ehhez képest egész jól megy, garbageban vagy ha nagyon sok ember van akkor lelassul de egyébként tök játszható mediumon

fogalmam sincs milyen alaplap,:D(még nemé n állítottam össze :roll: ) ATI X1300 256MB-s kártya mint irtam egy 512RAM és procit sem tudom :D majd megnézem leirásban de nem nagy szám azért érdekes...

szerintem a memóriát bővítsd még mert azért szaggat ...

igen gondolom de mostmár ha mondhatom igy mindegy mert habár messze van még de októberben kapok gépet majd aztán azzal rock'n roll! :D

Gépigény -> Rendszerkövetelmények / Egyéb hardware téma topikokba, lehetőleg... - Tibi

Lehet. A Home verzióban nem tudom, a Pro-ban benne van. Akár mappát, akár fájlt. De csak akkor, ha:

1: NTFS partíció
2: a tömörítési lehetőség ki van kapcsolva. A titkosítás és tömörítés együtt nem megy. Vagy az egyik, vagy a másik. Alapértelmezetten a tömörítés engedélyezett, így ki kell kapcsolni...

Javasolt, hogy ha titkosítani akarsz, akkor először a rendszergazdát állítsd be recovery Agent-nek (asszem policy beállítás). Ezesetben ha elfelejted a jelszavad, vagy tönkremegy a profilod és újat kell csinálni, a recovery Agent vissza tudja hozni a ttkosított fájljaidat. Ha nem csinálod meg előre, akkor csak a Te profilodban tárolt jelszóval fog működni a dolog...

Egyébként én inkább azt javallanám, hogy vagy a FreeOTFE-t, vagy a TrueCrypt-et használd. Ezek virtuális meghajtókat tudnak csinálni (általad meghatározott méretű fájl, ami a jelszó ismeretében betűjelet kapott lemeznek látszik), amikhez vagy passwordöt, vagy "kulcsot" (PGP, RSA, stb..) rendelsz. A FreeOTFE-t úgy is lehet használni, hogy maga a titkosító program egy USB pendrájvon van, a védendő fájlokat tartalmazó VOL fájl van a gépen. Így a pendrájv nélkül nem hozzáférhető a cucc...

Külön előny: ugyanaz a "virtuális drive" hasznlható Linuxon is...

Sikerült újratelepíteni a rendszert, de a feladatkezelőben mindig előugrik egy update.exe (Windows Service Pack Telepítése, pirossal kihúzva) fájl, de csak pár másodperce, és belassítja a gépet. Mit lehet vele kezdeni? :?

xp_070730.JPG

Passz. A piros szín elvileg azt jelenti, hogy ami futna, az törölt...

Nézz szét az autoruns paranccsal (szintén sysinternals), hogy honnan akar indulni és szedd ki (a registry valamelyik kulcsa, de azt, hogy nálad épp melyik, csak megkeresni tudod).

Hoppáá megoldódott: Csináltam egy keresést, és a C:\WINDOWS\SoftwareDistribution\Download mappában talált egy csomó ilyen update.exe fált mindenféle hülye nevű mappában <:D> . Amit engedett (kb. 3-at nem), azt mindet áthelyeztem onnan, mostmár nem csinálja :D :D .

Uff, ilyen is régen fordult már elő:
pont a fórumot nézegettem, aztán magától újraindult a gép. ááá Fogalmam sincs hogy mitől, valami sysdata.xml fájl próbáltam előhalászni mert a hibajelentésbe azt csatolta volna, de nem sikerült :? .

Tibi: a géped úgy van beállítva (alapértelmezésben), hogy a kékhalál után azonnal újrainduljon. Így viszont nem látod az okot, amit a kék képernyőn kiírni. Ahhoz, hogy lásd a kékhalált, tedd az alábbiakat:

zászlócska+pause billentyű (Rendszertulajdonságok) / Speciális fül / Indítás és helyreállítás gomb / Rendszerhiba részből vedd ki az Automatikus újraindítás pipát.

szal én valami youtube downloadert használtam de az már nem jó helyettte
készült a save2pc szerintem jobb mint a beépíttt mozzilla mert te tudod kiválszatani hogy milyen formátumba szeretnéd

Vissza
Top Alul