Microsoft Windows XP

Hogy lehet egyes frissítéseket letiltani? Most is küldi állandóan a ,,Biztonsági frissítés az Office 2003 programcsomaghoz" frissítést, amikor nekem fent sincs az Office 2003, Office 2007-et használok, akkor minek? Akárhányszor szüntetem meg a kijelölést, és pipálom ki, hogy többet ne legyen ilyen frissítés, mégis jön... :roll: .

Pedig az elmondottak alapján jól csinálod :roll: , ha lelősz minden frissítést azzel sem veszítesz sokat szvsz.

Találtam az msw.hu -n egy ,,Svchost.exe - 100% CPU-használat megoldás"
cikket. Úgy tűnik, a hetekben nekem is ez volt a gondom, és ezért pörgött 100%-on a proci. És úgy tűnik, ezért ír ki hibát, amit a hardware topikban is írtam ("Application error the instruction at "0x745f2780" reference memory at "0x00000000". the memory could not be 'read'" ). Megcsináltam minden lépést, de a végét nem tudom megcsinálni:

- 6. Az alábbi paranccsal indítsd el a Windows Update szolgáltatást: net start WuAuServ

Ezt hol kell elindítani? Találtam több helyen is Windows Update parancsikont, de mindegyik a microsoft oldalára vezet :? . Szóval ezt az alkalmazást hol kell elindítani, és hogy kell külön paranccsal? kicsit hosszú lett... :)

Izé...

Emberek!

XP-t kötelező frissíteni, másképp megeszik a molyok. Nem vicc. Ne tiltsátok ki a frissítés lehetőségét, hanem csak figyelmezttésre állítsátok be. Üzemeltetek párezer darabot, van benne némi gyakorlatom...

Az svchost problémáre: töltsétek le a Process Explorer-t, indítás után állítsátok be, hogy ez legyen a Feladatkezelő és használjátok. Ez nem csak azt listázza ki, hogy valamelyik svchost fogja a gépet, hanem azt is, hogy az az svchost thread mit is futtat, így kideríthető, mi okozza a bajt...

Stalkerezés előtt ezzel szoktam lelődözni a felesleges processzeket (víruskereső, net, frissítő cuccok, ilyesmik...)

És nem kell rajta semmit se állítgatni? Simán beállítom feladatkezelőnek és végzi a dolgát?

EDIT: Bocs kicsit alma vagyok, hogy kell beállítani feladatkezelőnek? :)

Egyetlen exe. Valahova felrakod, elindítod. Az Options menü második pontja: Replace Task Manager. Berakod a pipát és az eredeti taskmanager helyett mindig ez fog feljönni...

XP tulajoknak egyébként ajánlott szétnézni a sysinternals programok között, sok kis ügyes programocska van ott...

Köszi! eljen A múltkor tiltottam le pár automatikusan (és feleslegesen) elinduló programot: Futtatás --> msconfig --> Automatikus indítás. Meg még van sok más is...

hülye kérdés de letöltöttem a legújjab ati driver csomagot és feltegyem vagy ne, lehet hoyg pár játék jobban fog menni tőle ????? :oops:

Ha régi kártyád van nem biztos, hogy nyersz vele. Csinálj egy tesztet, régi letelepít, új, fel és megint teszt.

radeon 9600 xt (mondjuk a régi asszem geforce 2mx/mx400 kártyámra is felment a legfriseeb driver sőt még direct x 9.c is volt fent.)

havernek is 9600xtje van, és mediumon tökéletesen fut a stalker 1.5g rammal. sőt szntem már highon is próbálta, persze static lightningban megy csak.

de te csitelsz azért megy jól! Biztos benyomtál valami *-HIGH FPS PLAY-t és most ugy tolod. :D

Vissza
Top Alul