Microsoft Windows XP

Én csak arról számolhatok be, hogy nékem eredeti SP2 CD-t küldtek grátiszba, mert sok kérdéessel baszogattam őket, és egyáltalán semmilyen változás nem állt be a gép sebességében a telepítése után...

Tibi":1cwiyz69 mondta:
Az alt + f4 kilépő billentyűkombinációt hogy lehet beállítani? Valamiért nem működik :? .

eddig ez a legjobb amit hallottam teccik :lol: . max annyi lehet hogy a cuccot úgy írták meg, hogy néhány kombinációt letiltottak benne ez lehetséges

az is lehet hogy 1 windows bug :shock:

Talán a Vezérlőpult-Kisegítő lehetőségek-Billentyűzet itt nézzél szét

Bug nem lehet mert eddig működött csak most újra telepítve és azóta nem működik :S . Megnéztem a kisegítő lehetőségek-billentyűzetet, de nem találtam benne ilyet. Azért köszi!
Majd meg leszek nélküle valahogy, amúgyis vagy féléve fedeztem fel és megvoltam nélküle :D .

nálam meg régen volt az hogy lenyomtam a crlt+alt+delete és a feladatkezelőben csak a futó progikat lehetett látni és a többit nem (pl:hálózat..stb) szóval szívás volt :evil:

Hi all!

Nem tud valaki teljesen véletlenül olyan progit, amivel sikeresen fel lehet törni azt a file-t a STALKER-ban, ami a hangokat tartalmazza? Van pár progim, de ezeddig egyik sem volt képes rá. Csak akkor írj, ha biztosan megy. E-mailben a squall85@freemail.hu -ra kérem a válaszokat.

Nagyon thenx!!!

Vissza
Top Alul