Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Már be van lőve egy másik gépen csak fel kéne tennem. De mivel mások a hardverkövetelmények a STALKERRig már nem kockáztatom meg... majd ha kijátszottam magam...talán jövőre...
Én csak arról számolhatok be, hogy nékem eredeti SP2 CD-t küldtek grátiszba, mert sok kérdéessel baszogattam őket, és egyáltalán semmilyen változás nem állt be a gép sebességében a telepítése után...
Bug nem lehet mert eddig működött csak most újra telepítve és azóta nem működik :S . Megnéztem a kisegítő lehetőségek-billentyűzetet, de nem találtam benne ilyet. Azért köszi!
Majd meg leszek nélküle valahogy, amúgyis vagy féléve fedeztem fel és megvoltam nélküle .
nálam meg régen volt az hogy lenyomtam a crlt+alt+delete és a feladatkezelőben csak a futó progikat lehetett látni és a többit nem (pl:hálózat..stb) szóval szívás volt :evil:
Nem tud valaki teljesen véletlenül olyan progit, amivel sikeresen fel lehet törni azt a file-t a STALKER-ban, ami a hangokat tartalmazza? Van pár progim, de ezeddig egyik sem volt képes rá. Csak akkor írj, ha biztosan megy. E-mailben a squall85@freemail.hu -ra kérem a válaszokat.