Microsoft Windows XP

de nekem negativ tapasztalatom volt vele ezért mondom

de a nod32 azért is jó mert GAMESTAR olvasóknak INGYEN van
(ezúton is köszönjük a gamestar-nak :) )

hispan1":3ad5ge8z mondta:
ZoneAlarm-ot csak ki kell ismerni az egyik legnagyobb tudású tűzfal. 12MB-ot eszik, többet soha. Kaspersky, meg mint mondottam, mindig annyit, amennyi épp nem kell máshol (persze a 2GB-ból nem egyik meg másfelet csak azért, mert az épp nem kell). NOD meg állandóan feltornássza magát 50-60 környékére, közben semmit sem csinál. Ha meg kilövöm és újraindítom, hogy észnél legyen, 2 perc alatt megint megőrül...

Na de off off.

Nod32krn.exe 13 és nod32gui.exe 3megabyte... csak megnéztem
Kerio eszik mindegyik kis minionjával együtt 15 megát...

De mondjuk 2 gigánál annyira hótmind1 nálam is. Nekem ez a páros (HELYES konfigolással!) bevált. Ezért nem cserélném le őket. A ZoneAlarm nem szereti a kábelmodemes netemet... de amig behalózós volt addig azt használtam az se rossz.
A Norton-t ott cseszték el, hogy midnenes akar lenni és feléli maga alól a vasat :? . A többi meg halvány próbálkozás.
([O] [F]*ck [F]ool dühös2 I'm off'd myself out today...)

jóvan na 2 hónaponként is elég lenne meg venni (egyébként a honlapukon 2 hetente frissül a próba verzió szóval azt is lehet töltögetni. :idea:

Crayon":30haewn7 mondta:
hispan1":30haewn7 mondta:
ZoneAlarm-ot csak ki kell ismerni az egyik legnagyobb tudású tűzfal. 12MB-ot eszik, többet soha. Kaspersky, meg mint mondottam, mindig annyit, amennyi épp nem kell máshol (persze a 2GB-ból nem egyik meg másfelet csak azért, mert az épp nem kell). NOD meg állandóan feltornássza magát 50-60 környékére, közben semmit sem csinál. Ha meg kilövöm és újraindítom, hogy észnél legyen, 2 perc alatt megint megőrül...

Na de off off.

Nod32krn.exe 13 és nod32gui.exe 3megabyte... csak megnéztem
Kerio eszik mindegyik kis minionjával együtt 15 megát...

De mondjuk 2 gigánál annyira hótmind1 nálam is. Nekem ez a páros (HELYES konfigolással!) bevált. Ezért nem cserélném le őket. A ZoneAlarm nem szereti a kábelmodemes netemet... de amig behalózós volt addig azt használtam az se rossz.
A Norton-t ott cseszték el, hogy midnenes akar lenni és feléli maga alól a vasat :? . A többi meg halvány próbálkozás.
([O] [F]*ck [F]ool dühös2 I'm off'd myself out today...)

uyan ezeket az eredményeket produkálja nálam is nem eszik rednszererőforrást

Most lett újratelepítve a rendszer, és van egy olyan gondom, hogy elég sűrűn ezeket írja ki és kilép mindenből:

xp01.jpg

xp02.jpg

xp03.jpg

Hogy lehetne ezt az üzenetkezelő szolgáltatást kikapcsolni vagy megszüntetni? Már nagyon idegesít :x . Letöltöttem azt a progit, amit itt felkínál csak fizetős és így nem ér semmit :roll: . Próbáltam CCleanert is de nem működik. Valahogy meg lehet ezt szüntetni? :(

Talán az AntiSpy-al ki tudod kapcsolni, de nem vagyok biztos benne.

Egy tippem van, de szerintem ez nem pont az:

Start/Felügyeleti eszközök/Szolgáltatások/Üzenetkezelő - Indítás típusa: letiltva. (kipróbáltam, nem lesz semmi, ha letiltod; sőt állítólag van, hogy már alapesetben is tiltva van).

Nem tudja valaki hogy hogy kell visszűállítani azt hogy megkérdezze vagy letöltöm egy fájlt? Én hülye véletlen kikapcsoltam és nem tudom az internetbeállításokban bekapcsolni és a zip fájlokat csakúgy megnyitja fal1 . Szóval ellámultam :roll: .

Vissza
Top Alul