Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
hispan1":3ad5ge8z mondta:ZoneAlarm-ot csak ki kell ismerni az egyik legnagyobb tudású tűzfal. 12MB-ot eszik, többet soha. Kaspersky, meg mint mondottam, mindig annyit, amennyi épp nem kell máshol (persze a 2GB-ból nem egyik meg másfelet csak azért, mert az épp nem kell). NOD meg állandóan feltornássza magát 50-60 környékére, közben semmit sem csinál. Ha meg kilövöm és újraindítom, hogy észnél legyen, 2 perc alatt megint megőrül...
Na de off off.
Crayon":30haewn7 mondta:hispan1":30haewn7 mondta:ZoneAlarm-ot csak ki kell ismerni az egyik legnagyobb tudású tűzfal. 12MB-ot eszik, többet soha. Kaspersky, meg mint mondottam, mindig annyit, amennyi épp nem kell máshol (persze a 2GB-ból nem egyik meg másfelet csak azért, mert az épp nem kell). NOD meg állandóan feltornássza magát 50-60 környékére, közben semmit sem csinál. Ha meg kilövöm és újraindítom, hogy észnél legyen, 2 perc alatt megint megőrül...
Na de off off.
Nod32krn.exe 13 és nod32gui.exe 3megabyte... csak megnéztem
Kerio eszik mindegyik kis minionjával együtt 15 megát...
De mondjuk 2 gigánál annyira hótmind1 nálam is. Nekem ez a páros (HELYES konfigolással!) bevált. Ezért nem cserélném le őket. A ZoneAlarm nem szereti a kábelmodemes netemet... de amig behalózós volt addig azt használtam az se rossz.
A Norton-t ott cseszték el, hogy midnenes akar lenni és feléli maga alól a vasat :? . A többi meg halvány próbálkozás.
([O] [F]*ck [F]ool dühös2 I'm off'd myself out today...)
jim67":1h0tjlex mondta:jóvan na 2 hónaponként is elég lenne meg venni (egyébként a honlapukon 2 hetente frissül a próba verzió szóval azt is lehet töltögetni. :idea:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.