Microsoft Windows XP

szerintem a kaspersky egy kalap rakás meg a zone alarm is én kerio meg nod32 öt nyomatom mindenhol ahol lehet mert eddig ezekre semmi panasz nem volt részemről sem és mások sem akiknek ezeket a cuccokat tettem fel, lehet hogy azért mert egyszer valaki beállította őket és aki nem ért hozzá nem barkácsolt bele :roll: ! A zone-t meg azért nem szeretem mer a csillivilli rohadt kék meg minden ablakot utálom és rohadtul el van benne minden dugva valamint szerintem rendesen kajál a memóból szintúj a nagy kasper..ja ez nem rábeszélés csak a saját impressönöm az egész IT lókakiról, ez nem is IT hanem csak számítógépkezelő tanfolyam, nade ez egy másik téma...

értsd: 30 napig használhatod minden funkcióját aztán ha letelt akkor csak pár funkcióját használhatod, de a fő funkciók működnek továbbra is.

én inkább nem mondanám ki a saját verziómat
a jobb fórumokban ezért a szóért kirúgnának :D
(EZ A LEGJOBB FÓRUM, nehogymár még ezért is kapjak :lol: )

a saját verziómat? :lol: én csak egy ver számot mondtam nem azt , hogy nálam az is fut 8)

szerintem az xp még 1 ideig jobb lesz mint a vista :roll:

widra":2tu8kfab mondta:
szerintem a kaspersky egy kalap rakás meg a zone alarm is én kerio meg nod32 öt nyomatom mindenhol ahol lehet mert eddig ezekre semmi panasz nem volt részemről sem és mások sem akiknek ezeket a cuccokat tettem fel, lehet hogy azért mert egyszer valaki beállította őket és aki nem ért hozzá nem barkácsolt bele :roll: ! A zone-t meg azért nem szeretem mer a csillivilli rohadt kék meg minden ablakot utálom és rohadtul el van benne minden dugva valamint szerintem rendesen kajál a memóból szintúj a nagy kasper..ja ez nem rábeszélés csak a saját impressönöm az egész IT lókakiról, ez nem is IT hanem csak számítógépkezelő tanfolyam, nade ez egy másik téma...

Helyes helyes... támogatom! vigyázzunk mert lassan alakíthatunk rendbontó tömeget is :twisted:

most vírusírtóról van szó ?
mert akkor a NOD32 a király

widra":1q1evtzd mondta:

ZoneAlarm-ot csak ki kell ismerni az egyik legnagyobb tudású tűzfal. 12MB-ot eszik, többet soha. Kaspersky, meg mint mondottam, mindig annyit, amennyi épp nem kell máshol (persze a 2GB-ból nem egyik meg másfelet csak azért, mert az épp nem kell). NOD meg állandóan feltornássza magát 50-60 környékére, közben semmit sem csinál. Ha meg kilövöm és újraindítom, hogy észnél legyen, 2 perc alatt megint megőrül...

Na de off off.

havernál a zonealarm+ valmi norton "összeveszett" és szinte a netre sem tudott fellépni (lol) egyébként a norton az EGY NAGY 0 (nekem is az volt de bexart és nod--ra váltottam na nekem az jó )

Vissza
Top Alul