Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
kaspersky gyors és biztonságpos én azt használom a servergépen is meg ezen is csak most a Vista miatt váltottam a legjobb vírusírtó és Tűzfal én csak ezt tom ajánlani és még 23 díj is azt mutaja hogy ezt érdemes ajánlani 12 MB-ot zabál a memoból a norton 75-t Ugyhogy irány Kaspersky
ez a kaspersky cucc JÓ vírusírtó, és JÓ tűzfal is egyben? és ráadásul 12 mb Ramot zabál?
Az jó, mert nekem az agnitum outpost + nod32 (ami egy fos) visz 50 mb-t kb
ezek a vírusírtók mit tudnak mondjuk egy F-secure-hoz képest? Azt használtam egy darabig. Sokkal jobb, mint a Nod32, csak az a baj, hogy megöli a gépemet, annyira foglalja az erőforrásokat....
ha így vagyunk akko ZoneAlarm +vírusírtó egyeben van Akko inkább azt sezdje le és ne külön külön és az is 20 mb ramot huzz le és igen a kaspersky csak 12 mb ramot zabál
Szerintem nem az a lényeg, hogy most hány megát foglal, mert úgyse azon múlik a gép teljesítménye, hanem, hogy mennyire kezelhető és mennyi jól működik automata beállításokkal...